Make Up For Ever Aqua Brow

Ondertussen heb ik hem al enkele maanden in mijn bezit en gebruik ik hem élke dag – mijn trouwe  MUFE Aqua Brow. Het werd dus zeker tijd dat ik een reviewtje hiervan online gooi.

Ik ben dol op sterke wenkbrauwen. Voor mij is dan een wenkbrauwproduct hét product dat ik élke dag aanbreng, ook in het weekend als ik gewoon thuis blijf. Zonder dat voel ik me naakt en onzeker. Het is dan voor mij erg belangrijk dat ik iets vind dat lang blijft zitten.

Ik heb veel producten gebruikt – van een wenkbrauwpoeder van Essence tot MAC potloodjes – er was niets dat mij 100% kon bekoren. Na wat Youtube filmpjes en reviews op blogs heb ik besloten om de MUFE Aqua Brow te proberen. Oke, het is duurder dan wat ik tot nu toe heb gebruikt, maar het is blijkbaar een holy grail van veel mensen… Ik nam dat risico er wel bij.

Het product zelf zit in een kleine tube. Het is een vloeibaar product, wat mij heel erg deed schrikken eerst! Poeders in combinatie met een potlood was mijn go-to methode, omdat ik heel ‘dunne’ wenkbrauwen heb (veel kale plekken etc) en waardoor poeder een natuurlijk effect gaf. Maar deze Aqua Brow zou hetzelfde effect geven, maar véél langer blijven zitten.

Zelf koos ik voor #40, de donkerste kleur. Ik breng hem redelijk ‘zwaar’ aan, maar je kan hem ook lichter aanbrengen voor een lichter effect. Je hebt trouwens maar telkens echt een miniscuul beetje nodig – nog veel minder dan een speldenknop!

Wat mij opviel, is dat de Aqua Brow echt heel natuurlijk is. Het ziet er niet uit alsof je met verf twee strepen boven je ogen hebt getekend! Het product droogt snel, maar bij mij blijft hij niet de hele dag vlekkeloos zitten. Begrijp me niet verkeerd – de Aqua Brow blijft véél beter zitten dan alle andere wenkbrauwproducten die ik tot nu toe heb gebruikt. Maar toch begint het een beetje te vervagen doorheen de dag.
Er werd soms beweerd op het internet dat de Aqua Brow zelfs blijft zitten na het douchen – bij mij is dat dus niet zo. Het is heel gemakkelijk om te verwijderen.

Tot nu is het dus nog steeds mijn favoriete wenkbrauwproduct. Het maakt voor mij, persoonlijk, niet al zijn beloftes waar (zoals dat het de ganse dag perfect zou moeten blijven zitten), maar ik ben er nog steeds héél tevreden over. Het geeft een supermooi en natuurlijk effect, en is ook heel gemakkelijk in gebruik. Ik maak trouwens zelf gebruik van een MUFE schuin kwastje met korte, stevige haartjes.

Foto’s van mijn wenkbrauwen heb ik er niet bij gezet. Ik vind ze écht niet mooi in close up, sorry!

De MUFE Aqua Brow kost  €21 en is te koop bij o.a.:
– Sephora
– Boutique Exclusive Make Up For Ever, Kunstberg 19-1000 Brussel
– online (hier)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Naomi says: Reply

  hoi, je online link van waar ik het kan kopen werkt niet. heb je een goede site waar ik 'm nog kan krijgen?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hoi! Het linkje is aangepast. Je kan ook altijd terecht bij de MUFE winkel in Brussel

 2. Lijkt me wel interessant maar ook wel een beetje raar. Zo uit een tubetje. Ach ja, gewoon wennen zeker?

 3. Wow, wel een donker kleurtje haha! Lijkt me verder wel een fijn product, nu ik mijn haar gekleurd heb kan ik éindelijk subtiel mijn wenkbrauwen inkleuren met een potloodje. Voorheen had ik lichtbruin haar en aangezien mijn wenkbrauw haartjes zwart zijn kon ik ze nooit onopvallend bijkleuren! Lijkt me trouwens wel awkward eerst, zo'n vloeibaar product, maar op je handen ziet het er dan weer een stuk makkelijker mee om mee te werken 🙂

 4. Deze lijkt mij erg fijn.
  Liefs, xxx

 5. Dit is écht niks voor mij, gewoon omdat ik al hele volle en donkere wenkbrauwen heb.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dan ben ik erg jaloers op jou! 🙂

 6. liesbethvv says: Reply

  Jammer 🙂 wou wel eens foto's zien! Maar je hebt me alleszins benieuwd gemaakt. Zelf doe ik niets aan mijn wenkbrauwen dus daar moet ik dringend eens wat aan doen. Maar vooral mijn moeder is al zo lang op zoek naar iets om haar wenkbrauwen weer mooier te maken (na chemo veel verloren) en misschien is dit het. In Brussel misschien toch eens gaan testen!

  <3

 7. beautiesatwork says: Reply

  ik vul mijn wenkbrauwen in met potlood maar zou graag overschakelen naar poeder 🙂

 8. Die wil ik zeker ook eens proberen. Heb best wel wat kale plekken tss mijn wenkbrauwen.

Leave a Reply