MAC Utterly Game

Tijdens mijn shoptripje naar Antwerpen met enkele andere lieve bloggers kocht ik mijn eerste Mineralized Blush van de MAC: Utterly Game. Ik had deze al een tijdje op het oog, en toen ik hem zag liggen sprong ik bijna een gat in de lucht!

Utterly Game is een limited edition blush die uitkwam bij de Fabulous Felines collectie. Toen was ik nog niet gek van MAC en limited editions, maar ondertussen is er wel het een en ander veranderd.

De blush zit in een typische MAC verpakking. Daar ga ik niet over uitweiden – wie mijn site bezoekt weet dat ik tonnen MAC blushes bezit. Beetje stom om dan telkens het doosje te beschrijven!

Utterly Game is een donkere peachy kleur met miniscule glitters. Ik ben zo dol op deze kleur! Ik ben er zeker van dat hij iedereen flatteert.
De blush is ‘boller’ dan de gewone blushes, dus er zit ook wat meer product in. Helaas betaal je er ook €1,5 meer voor.

Ik heb nog nooit een mineralize blush van MAC gehad – wel van andere merken. Daar was ik niet zo tevreden over omdat er na een tijdje niet meer veel pigment vanaf kwam. Bij deze blush is dat dus niet zo. Ik was zo onder de indruk! De eerste keer dat ik deze kleur opbracht, leek ik op een clown. Ik had namelijk een gewone blush kwast gebruikt en was er een paar keer over heen gegaan, wat ik normaal atijd doe. Ik moest meteen hard lachen toen ik mezelf zag, en tegelijkertijd was ik nog eens blij dat deze blush zoveel pigment bevat.
Tegenwoordig breng ik hem aan met een fan brush, en dat geeft een supermooi effect.

De kleur is donker peachy, maar heeft ook een vleugje roze in. Het warmt je gezicht helemaal op, echt prachtig. Ook qua houdbaarheid heb ik niks negatiefs te zeggen.
Op de foto hieronder zien jullie trouwens nog een close-up van de blush, met de glitters!

Pluspunten?
+ ENORM veel pigment
+ blijft goed zitten
+ deze kleur flatteert iedereen
+ geeft een mooie gloed
+ zuinig in gebruik

Minpunten?
– de prijs

Conclusie? Iedereen zou een minerale blush van MAC moeten hebben! Hij is gewoon geweldig, ik ben helemaal over mijn vooroordelen over minerale blushes heen. Helaas valt de prijs wel tegen, maar als je kwaliteit zoekt, moet je zo eentje hebben. Deze kleur zul je helaas niet meer vinden in de winkels, maar speur eBay af en wie weet…?

De MAC Mineralize Blushes zijn te koop voor €21 bij de MAC counters en/of winkels.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Pretty!!! Die ziet er echt zoo mooi uit!!

 2. Hij ziet er leuk uit. Heel pretty <3
  liefs, xxx

 3. flowercream says: Reply

  Moooi :3

 4. miss_matc says: Reply

  Pretty! <3

 5. Hij is prachtig!

 6. ziet er mooi uit 😀

 7. valleydollbeautyblog says: Reply

  Oooh pretty ! Ik heb ook een mineralized blush, in Gentle, looove iiit !

 8. Deze is mooi!

Leave a Reply