MAC Special Reservé Highlight Powder – Rosé Olé

Ik wil jullie vandaag echte eyecandy tonen, namelijk mijn MAC Special Reservé Highlight Powder in de kleur Rosé Olé. Hij maakte deel uit van de Cham Pale collectie van een tijdje terug, en dit product was nogal gewild. Maar op dat moment was ik nog niet zo’n MAC freak, dus liet ik hem aan me voorbij gaan. Toen ik echter in de ELCS was, zag ik hem liggen en voor een goedkopere prijs kon ik hem zeker niet laten liggen.

Dit highlight poeder zit in een mooie klassieke MAC verpakking, typisch voor o.a. MSF’s. Voor de rest is er niks speciaals aan de verpakking.

Wat het eerste opvalt is natuurlijk het reliëf op dit poeder. Het doet denken aan… verfrommeld papier?! In ieder geval, ik vind het erg mooi want het geeft zo’n authentiek gevoel aangezien niet elk product precies dezelfde opdruk heeft.

Een close up van het poeder.

Er waren twee varianten van dit highlighting poeder verkrijgbaar. Ik kocht deze, want de andere versie was net iets té fel.
Rosé Olé is eerder een neutraal zachtroze peachy kleur dat elke huidskleur zal staan, daar ben ik van overtuigd.


Hieronder zien jullie een foto mét flits. Dat benadrukt namelijk de rozige kleur. Normaal draag ik geen roze, vanwege de roodheid op mijn wangen en die kleur zou het alleen maar accentueren, maar deze vond ik té mooi om te laten liggen.


En dan natuurlijk de swatches. Wat mij vooral verbaasde was hoeveel kleur er eigenlijk van af komt! Ik dacht eerder dat het een lichte waas zou zijn, en dat dit product vooral diende om mee te highlighten. Maar zoals jullie kunnen zien op de foto’s hieronder heeft dit poeder ook een geweldige pigmentatie waardoor je hem ook als blush kunt gebruiken. Ik doe dit persoonlijk niet omdat ik hem net iets te shimmery vind, maar ik heb het al eens geprobeerd en met een laagje poeder erover is het ook erg mooi.


Hij doet me eigenlijk sterk denken aan mijn Chanel blush in de kleur Espiègle, maar dan minder fel gepigmenteerd en met iets meer shimmer. Dus als je een (toch wat duurdere) dupe zoekt, dan raad ik je Espiègle aan.
Ik gebruik hem nu als highlighter, en hij doet een geweldige job. Niks op aan te merken! Bovendien staat hij ook geweldig mooi in mijn stash, want geef toe: het is eyecandy.

Conclusie? Ik vind het een hele mooie highlighter, maar zeker niet eentje waarvoor je geen (goedkopere) dupe van kunt vinden. Het is dus absoluut niet een must have uit een LE – in tegenstelling tot Stereo Rose, waar ik nog steeds vol ongeduld op wacht! Maar goed, ik denk dat als je goed rond kijkt, je wel een goedkopere dupe vindt. En zoals ik al vermeldde is Chanel Espiègle een bijna perfecte match!

Dit product is helaas niet meer verkrijgbaar, maar kijk zeker eens rond op eBay als je hem echt wilt.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Hij is echt prachtig! Je weet dat ik de andere kleur heb (ben de naam even vergeten) en ook die is erg mooi!

 2. Mooi! Ik heb de andere kleur 🙂

 3. valleydollbeautyblog says: Reply

  Héél mooi ! Ik was ook nog geen fan van Mac ten tijde van die collectie. I love highlighters !

 4. samira says: Reply

  Heel mooi ook de patroon…

 5. Wauw <3

  Liefs, xxx

 6. Mooi! En Stereo Rose is idd ook zo mooi!

 7. Ohh de highlighter ziet er echt heel erg mooi uit ;D

 8. OMG echt jammer dat ik deze heb laten schieten! Wat een mooie highlighter 😀

Leave a Reply