MAC Sheen Supreme Can’t Get Enough

Toen mijn zus naar Hong Kong ging, stopte ze nog even bij de MAC op het vliegveld daar. Alles is daar immers stukken goedkoper! Ik moest dan ook meteen een Sheen Supreme lipstick van MAC hebben, en mijn zus bracht me natuurlijk eentje mee. Ik wilde eerst Bare Again, maar die was uitverkocht. Gelukkig hadden ze wél de tweede op mijn wishlist: Can’t Get Enough.

De verpakking van de Sheen Supreme lipsticks zijn ietsje anders dan de gewone lipsticks van MAC. Deze hebben namelijk een platte dop in plaats van een kogelvorm (de MAC fans onder ons weten wel wat ik bedoel). Toch blijft dit product luxe uitstralen door de simpele stijlvolle zwarte huls. Hij is ook erg stevig, dus dat verdient ook een pluspunt.

MAC beschrijft Can’t Get Enough als Beige neutral, en deze omschrijving klopt ook met de werkelijkheid. Op het eerste zicht lijkt de lipstick echter oudroze met gouden shimmer, maar op de swatch zie je het beige erin erg goed.

De Sheen Supremes zouden een hybride van lipstick en lipgloss zijn. Persoonlijk doet dit me denken aan een erg getinte lippenbalsem, want hij hydrateert mijn lippen meteen! Bovendien geeft hij ook enorm veel kleur af: what you see is what you get. De houdbaarheid, daar valt niet over te klagen. Hij gaat er nu eenmaal snel af, maar even bijwerken is zo gepiept!
Oh, en deze lipstick heeft een heerlijke vanillegeur, wat tevens kenmerkend is voor de MAC lipproducten. Deze geur (en smaak) zijn echter helemaal niet overheersend en juist aangenaam.

Zie je de glans en het pigment dat er van af komt? Je lippen krijgen een mooi kleurtje én een gezonde glans! Bovendien bevat dit kleurtje (ik weet niet hoe het zit met de anderen) een kleine shimmer, erg leuk voor als het zonnetje schijnt, niet?

Pluspunten?
+ mooie stevige verpakking
+ aangename geur/smaak
+ geeft veel kleur af
+ verzorgt
+ geeft een subtiele glans

Minpunten?
– blijft niet bijsterend lang zitten

Conclusie? Ik ben enorm tevreden over deze schatjes, en als ik Bare Again zie gaat hij zeker mee met mij! Oh, ik heb deze trouwens voor €12 gekocht in plaats van de gewoonlijke €17,50! Ik had er meer moeten inslaan toen ik de kans had!

De Sheen Supreme Lipsticks zijn te koop voor €17,50 bij alle MAC counters en winkels.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Marijke says:

    Oh wat een mooie kleur!!

  2. Selina says:

    Mooie kleur!! Ik wil Bare Again ook graag hebben 🙂

  3. De kleur vind ik wel heel mooi! Ideaal voor iedere dag te gebruiken.

  4. Oeeehhh, deze is wel erg mooi!

Comments are closed.