MAC Sheen Supreme Bare Again

Ik trok een paar weken geleden naar Maastricht, met als doel de MAC. Daar kocht ik de lipstick die ik al tijden aan het lemmen was: de Sheen Supreme Lipstick in de kleur Bare Again. Ik was er al eens naar gaan kijken, maar toen was hij uitverkocht. Gelukkig hadden ze hem deze keer wel, waardoor ik hem vandaag voor jullie kan reviewen.

De Sheen Supreme zit in een andere huls dan de meeste lipsticks van MAC. Die zitten namelijk in een kogelvormige huls; deze is cilindervormig. Maar het komt allemaal op hetzelfde neer: de lipsticks van MAC zijn elegant, luxueus en strak verpakt.

De lipstick heeft ook niet zo’n typische ‘lipstickvorm’. Daardoor doet hij meer denken aan een lippenbalsem.

De kleur wordt beschreven als een neutraal, nude roze-beige kleur. Ik had schrik dat hij misschien iets te roze zou zijn voor me, maar dat is dus niet zo.


De Sheen Supreem is echt zalig qua textuur: hij glijdt over je lippen als een lippenbalsem en voedt je lippen ook enorm, maar tegelijkertijd geeft hij geweldig veel kleur af waardoor hij erg op een lipstick trekt. Oh, en je lippen krijgen ook nog eens een mooi glansje. Helemaal mijn ding!

PRETTY! Ik was ZO in de wolken toen ik hem voor het eerst opdeed. De kleur was nog mooier dan ik had verwacht! En de Sheen Supreme dekt nog eens supergoed.
En over het roze moet je geen schrik hebben: deze kleur past bij elke huidskleur. Roze vloekt enorm bij mijn huid, maar deze tint staat prachtig bij iedereen denk ik!

De Sheen Supreme voelt aan als een lippenbalsem, en ruikt heerlijk naar vanille. Hij blijft niet zo erg lang zitten, maar het bijwerken vind ik niet erg. Ja hoor, jullie horen het goed. Ik, degene die te lui was om make up bij te werken, heb dit overwonnen. Ik neem de Sheen Supreme nu overal mee naar toe en werk hem vaak bij. Ik ben zo verliefd.

Pluspunten?
+ voedt je lippen
+ mooie glans
+ veel kleur
+ mooie, stevige verpakking
+ lekkere geur/smaak

Minpunten?
de prijs
– blijft niet erg lang zitten

Conclusie? Ik was niet erg enthousiast over de andere Sheen Supreme, Can’t Get Enough (Astrid is nu de nieuwe eigenaresse), maar deze gaat nu overal met mij mee. Over de formule was ik sowieso al tevreden, maar over de kleur ben ik helemaal in de wolken. MUST HAVE!

De Sheen Supreme Lipsticks zijn te koop voor €19,50 bij alle MAC counters en winkels.

Veel liefs,
Diana

P.S. Vergeet je niet te stemmen op mij? http://www.touchofmakeup.be/welke-blogger-wint-de-fel-begeerde-benetton-clutch/

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. Kelly says: Reply

  Dit is wel een mooi kleurtje! En de verpakking is inderdaad ook wel mooier!

 2. valleydollbeautyblog says: Reply

  Een hele mooie kleur ! Ik vind de verpakking hiervan mooier dan de kogelvormige lipsticks 🙂 Zelf heb ik nog geen lipsticks getest van mac,ze klinken echt wel fijn.

  ps: kheb nog es gestemd hoor 😉 hihi

 3. miss_matc says: Reply

  Wat een mooie kleur!!

Leave a Reply