MAC Semi Precious Feeling Flush (p)review

Ik wed dat menig beautyblogs jullie al hebben overdonderd met foto’s van de MAC Semi-Precious limited edition dat deze zaterdag (2 juli) uitkomt. Ik zal jullie deze informatie besparen, maar mochten jullie het toch nog willen zien, klik dan hier of hier.
A Pretty Beautiful Life heeft alvast de Mineralize Blush in de kleur Feeling Flush gekregen om te testen, en vandaag schrijf ik er een review over.

De blush zit in dezelfde verpakking als de andere blushes: een stevig zwart kartonnen doosje met daarin een zwarte plastieken verpakking met doorzichtige bovenkant.

Feeling Flush wordt beschreven als een “melange of mink, deep blue-pink, and soft brown“. Als je de kleuren mengt, krijg je een soort plummy kleur met blauwe ondertonen.

Feeling Flush is een mineralize blush, dus een gebakken blush. Er zit wat meer in dan een ‘gewone’ blush, en kost dus ook een paar euro meer.

De blush is een prachtige combinatie van verschillende kleurtjes. Je kunt vooral paars en roze zien, maar ook wat zilver. De shimmer en blauwe ondertonen zijn goed zichtbaar.

En dan de swatch! De blush is donkerroze, een beetje plum of bordeauxachtig. Er zit een minishimmer door, wat zorgt voor een mooie glans.
De textuur is iets zachter dan een gewone blush (een beetje poederig), maar mijn God, wat een pigment! Bij deze swatch ben ik één keer met mijn vinger over de blush geweest, en kijk wat een kleur. Bij de eerste keer dat ik hem aanbracht zag ik er uit als een clown! Daarom gebruikte ik een fan brush, maar…

…dan nog komt er veel pigment af. Goed afkloppen en aanbrengen met een lichte hand is de boodschap!
Voor de rest is de blush zoals je zou verwachten van MAC: een goede kwaliteit en textuur, lange houdbaarheid en supergoede kleurafgave. Zeker een aanrader voor de dames die graag roze dragen!

Pluspunten?
+ enorm veel kleurafgave
+ blijft de hele dag goed zitten
+ fijne, stevige verpakking
+ eyecandy, natuurlijk!

Minpunten?
– beetje poederig
– moet enorm licht aangebracht worden vanwege het pigment

Conclusie? Niet meteen een aanrader voor de lichte dames onder ons, zou je denken, maar als je voorzichtig genoeg bent zal deze kleur goed werken. Ik denk dat deze blush vooral prachtig zal staan bij meiden met een donkerdere huidskleur! Zeker eens swatchen en bekijken dus, want hij is het helemaal waard.

De MAC Semi-Precious collectie ligt vanaf zaterdag 2 juli in de MAC winkels en counters. Deze blush zal €23,50 kosten.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Nicole says: Reply

  voor mij veel te gepigmenteerd, maar wel een heel mooi kleurtje!

 2. valleydollbeautyblog says: Reply

  Sooo pretty ! Doet me denken aan ' Gentle'. Kdenk toch dat deze te donker is voor mij.

 3. Ik vind hem er wel erg mooi uit zien..

 4. Mooi! Hij is wel wat fel voor mij denk ik 😉

 5. De kleur is inderdaad wel iets te donker. Maar aan de andere kant vind ik hem wel heel mooi <3

  Liefs, xxx

 6. Astrid says: Reply

  ooooeh, pretty! ^^

 7. Hij is erg mooi! =)

 8. Frauke says: Reply

  SO pretty! Wauw! Had ik nu geld gehad hé … typisch ik, 'k ben altijd blut :/

 9. De kleur is erg donker, maar wel mooi!

Leave a Reply