MAC Pro Store heropening

Door Inge

Afgelopen donderdag (11 september)vond de heropening van de M.A.C. Pro Store in Antwerpen plaats. Aangezien ik sinds kort stage loop in Wilrijk, beloofde ik Diana dat ik een kijkje zou gaan nemen. Zelf was ik nog nooit in de M.A.C. in Antwerpen geweest, dus ik weet niet hoe de winkel er voordien uitzag. De winkel bevindt zich zeer centraal gelegen in de Schrijnwerkersstraat. Het event ging niet alleen over de heropening, maar er was ook de avant-première van de collectie van Marge Simpson.

Het event ging door van 16u tot 20u en iedereen kreeg een drankje en een hapje aangeboden. De hapjes waren afgestemd op het Simpsons thema… Donuts! Daarnaast waren er ook gezonde broodjes, maar ik heb me toch maar gewaagd aan de lekkere, vettige donuts. Af en toe moet dat kunnen 😉

Topanimatie was toch wel het aanwezige model… Verkleed als Marge!

De winkel zelf ziet er echt prachtig uit! Bijna alles in het zwart, zoals we gewend zijn. Maar daarnaast waren er enkele nieuwigheden. De displays waar alle samples van de gehele collectie op uitgestald staan, kunnen naar voor getrokken worden zodat alles goed zichtbaar is. Alle kasten staan tegen de muur, behalve de ‘spiegelkast’ waarop limited editions worden uitgestald. Uiteraard kon je die avond de Marge Simpson collectie daar in haar volle glorie bewonderen.

Uiteraard ben ik de hele winkel rond geweest en heb ik wat foto’s getrokken zodat jullie kunnen meekijken. Maar daarnaast wou ik toch ook wat meer informatie over enkele producten uit het vaste assortiment aangezien ik die nog niet helemaal ken. De lieve Tatjana heeft me daarbij zeer goed geholpen! Ze heeft me prachtig opgemaakt en heel goed geholpen bij het kiezen van mijn aankoopjes. Ze begon met foundation, poeder, bronzer, blush,… De full package! Daarna gaf ze mijn ogen een mooie, zachte look. We zijn daarna geëindigd met lipstick. Zelf draag ik nooit rode lipstick want ik ben/was niet overtuigd dat het goed bij mij staat. Geef mij maar roze en nude lipsticks. Ik kan jullie verklappen dat ze mij van het tegendeel wist te overtuigen…

Naast de normale collectie kan je in de M.A.C. winkel in Antwerpen ook een iets minder voorkomend stuk collectie vinden! Namelijk het Pro Store gedeelte. Hier vind je make-up die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor theater. Ook wel eens interessant om te zien.

Op het einde ben ik uiteraard langs de kassa gepasseerd… Dat kon niet anders! Ik kocht de Viva Glam Rihanna lipstick in de kleur Frost en het bronzing poeder in de kleur Golden. Viva Glam lipsticks kosten 18,50 euro, waarbij het hele bedrag doorgestort wordt naar een goed doel ten voordele van mensen met HIV/AIDS. Bij deze heb ik mijn goede daad van de week ook weer volbracht 😉

Liefs,
Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. Jana says: Reply

  Wow wat ziet het model er leuk uit 😀 x

 2. mostlysunnybunny says: Reply

  Haha the Simpsons! I wonder how long it took for them to color the model YELLOW, also how long it took for the model to get all that paint of her skin!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Lol that model sure was dedicated!

Leave a Reply