MAC Posh Paradise aankopen

Toen ik gisteren binnensprong bij de MAC, zag ik dat de Posh Paradise collectie al in de winkels lag! Ik had gelezen dat hij pas vanaf 15 oktober in de winkel zou liggen, dus ik was erg verrast. Ik liep naar binnen en kocht de twee items die ik al begeerde sinds de promofoto’s uitkwamen: een Mattene lipstick in de kleur Delectable, en een Paint Pot in de kleur Nubile.

Eerst de Mattene Lipstick. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een lipstick met een matte finish. De verpakking is trouwens anders dan normaal: hij lijkt op de verpakking van de Sheen Supreme lipsticks, maar iets langer en met een matte huls.

Delectable wordt beschreven als een ‘orange beige‘ kleur. Ik vind dat hij nogal meer naar de oranje kant neigt. Het kan sommige meiden afschrikken, maar ik vind zulke kleuren juist prachtig.

Het product doet me erg denken aan de Sheen Supreme lipsticks (klik hier voor een artikel van Bare Again). Hij heeft trouwens dezelfde lichte vanillegeur als alle andere MAC lipproducten.

Op de swatch ziet het product er erg oranje uit, maar dat is met meerdere laagjes. Je kan hem ook heel lichtjes aanbrengen voor een zachter, neutraler effect.

Op de lippen ziet de kleur er erg mooi uit. Ik denk dat hij erg goed zal passen bij meiden met een warme huidsondertoon, vanwege het oranje in de kleur.
De finish van deze lipstick is semi-mat. Je ziet een lichte glans, maar niet zo uitgesproken als bij andere lipsticks. Bovendien blijft een Mattene lipstick iets langer zitten dan een ‘gewone’ lipstick (naar mijn mening). Hij is wel wat vervaagd na een maaltijd en hij geeft af bij het drinken, maar er blijft wel een ligt laagje achter op de lippen.

Dan de Paint Pot in de kleur Nubile. Ik was meteen verliefd op dit schatje bij het zien van de promo’s!

Deze kleur wordt beschreven als een ‘light peachy nude’, en hij heeft een frost finish.

Wat ik wel interessant vond aan deze kleur, is dat hij lijkt te veranderen in verschillende lichtinvallen. Op bovenstaande foto is hij, precies zoals de beschrijving zegt, licht peachy. Maar op onderstaande foto zie ik meer een mauve ondertoon.

Dat mauve komt ook goed terug in de swatch. Ik dacht dat het te roze zou zijn voor mij – roze staat me absoluut niet -, maar hij brengt juist prachtig aan op de oogleden. Ik heb er geen foto van, maar de kleur aangebracht op de ogen komt véél beter overeen met de kleur op de eerste foto.


De Paint Pot is iets romiger dan de gewone paint pots, naar mijn mening. Hij voelt meer creamy aan, maar dat is helemaal geen minpunt. De houdbaarheid is prima, en het fijne aan deze kleur is dat je hem ook gewoon als oogschaduw kunt gebruiken. De kleur is namelijk prachtig op zichzelf!

De Mattene lipsticks kosten €18 per stuk; de Paint Pots kosten €19 per stuk.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Mooie paintpot

 2. hele mooie spulletjes!! 😀

 3. Pretty stuff! <3

 4. nymphette says: Reply

  Wat een mooie aankoopjes!!

 5. samira says: Reply

  Wauw looks good!

 6. ziet er goed en mooi uit;D

 7. Wauw, de kleur alleen al. Prachtig.
  Liefs, xxx

 8. Nubile is prachtig! Die wilde ik ook al vanaf de promofoto's! Lijkt me trouwens een mooie vervanger voor Painterly.

 9. Sofie says: Reply

  Ben ook al Posh Paradise gaan shoppen bij MAC =D Leuke producten!

  Er is wel iets heel vervelends :s Ik zie je posts nooit op mijn bloglovin, hoewel ik je wel volg :s Af en toe denk ik dan: Huh? Lang geleden dat Diana nog iets postte en dan zie ik dat je ondertussen zeer vaak hebt gepost =(

  Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hi Sofie, raar hoor! Ik doe niet mee aan Bloglovin, dus ik heb geen idee hoe je dit moet oplossen… 🙁

Leave a Reply