MAC Peaches

Lieve lezeressen, meet my new love: MAC Peaches. Ik kwijlde al langer bij het zien van dit schatje online, en na de review van Evelien was ik overtuigd: deze moet ik hebben. Zeker omdat ik al héél lang gek ben op peachy kleuren, want ik vind dat roze me gewoonweg niet staat. Dus met dit schatje op mijn wishlist trok ik enkele weken geleden naar Wijnegem.

Peaches is een sheertone blush. Dat wilt zeggen dat het eigenlijk maar een soort van waas van kleur geeft met een héél klein beetje shimmer. Niet meteen mijn ding, maar ik lees altijd tonnen reviews van een product voor ik het koop, en op internet stond dat deze blush eigenlijk erg veel pigment afgeeft. Bovendien is het een soort van all time favorite uit het MAC gamma. Althans, dat wordt toch wels eens beweerd!

De kleur zelf is, zoals de naam het al verraadt, erg peachy. Vaak heb je bij een peachy blush toch een roze ondertoon, maar bij deze is dat totaal niet. Peaches heeft zelfs een sterke oranje ondertoon, maar geen zorgen want eenmaal aangebracht zie je er niet uit als een sinaasappel. Integendeel, want deze blush zorgt voor een instant oppepper voor je uitstraling. 

Op deze foto’s lijkt Peaches meer roze, maar kijk naar de swatches op mijn hand voor een goede weergave van de kleur!

De textuur van deze blush is echt zijdezacht! Toch verkruimelt hij niet, hij is echt heel fijn in gebruik. Ook al is dit een sheertone blush, deze kleur heeft enorm veel pigment!

Echt peachy, niet?! Trouwens, op deze foto’s ben ik maar 1 keer met mijn vinger over de blush geweest.
Je ziet nu ook beter dat de kleur een oranje ondertoon heeft, en niet roze (zoals je misschien wel zou denken door de bovenstaande foto’s). Ikzelf ben hier héél blij mee, want mijn zoektocht naar dé perfecte perzikkleurige blush stopt hier!

Op deze foto met flits zie je trouwens nog eens een héél klein beetje shimmer. Je ziet er wel niks van terug op je wangen, maar ik vind dit persoonlijk niet erg!

Net zoals ik gewend ben van MAC, blijft deze blush de hele dag zitten. Echt, ik ging er mee naar school, deed een dutje en ging wandelen met mijn honden, en hij zag er nog steeds goed uit. Maar dat hangt natuurlijk ook van de dag af, want als je bijvoorbeeld vaker aan je gezicht zit, zal je blush (en de rest van je make up) sneller vervagen.

Pluspunten?
+ stevige verpakking, gaat niet snel kapot
+ de perfecte peachy kleur, bevat geen roze ondertonen
+ blijft goed en lang zitten
+ zijdezachte structuur

Minpunten?
– de prijs

Conclusie? Als jij ook zo gek bent van peachy blushes, ga dan voor deze! Je zal echt geen spijt krijgen.

De MAC blushes zijn te koop bij de MAC counters/winkels voor €19,50.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Astrid says:

  supermooi! ^^

 2. Very cute!!!

 3. ik vind glittertjes erin mooier maar bij bleke huidskleuren staan zulke kleuren altijd heel pretty!

 4. Kalypso says:

  Ik vind die heel mooi. Wat een scherpe kleur ook.
  Liefs, xxx

 5. Amber says:

  Ik vind het een erg mooie kleur!

 6. Marijke says:

  Mooie kleur!! Maar ik ben meer voor de peachy roze tinten.

 7. De poederblushes van Mac vind ik zelf ook erg goed. Deze kleur is echt heel mooi! Ik blijf je volgen 🙂

Comments are closed.