MAC Paint Pot Bare Study

Tijdens de blogsale bij Parlez-vous make up? kon ik enkele MAC producten scoren die al lang op mijn wishlist stonden. Mijn buit bedraagde 3 spulletjes, waaronder een Paint Pot in de kleur Bare Study. Een echte klassieker en must have voor iedereen met de MACrobe!

De Paint Pots van MAC zijn veelzijdige producten. Je kan ze gebruiken als oogschaduw, maar ook als basis voor je oogmake up en als highlighter. Sommige kleurtjes zijn zelfs geschikt als blush etc. Je kan er dus alle kanten mee op! Door de creamy textuur van de Paint Pots zijn ze gemakkelijk aan te brengen, zowel met je vingers als met een kwast. Ze drogen snel en blijven de hele dag zitten.

De verpakking is typisch MAC: een klein glazen potje met zwarte deksel. De Paint Pot voelt zwaar in de hand, wat een luxueus gevoel geeft. Je hebt geen plastieken brol in je handen, bij wijze van spreken! In zo’n potje zit 5g product, en je betaalt er €18,50 voor. Lijkt erg veel maar je hebt telkens maar een heel klein beetje nodig. En als je het kan scoren op een blogsale of eBay is het helemaal super!

Ik heb dus de kleur Bare Study, een neutraal beige/zilveren kleur met een mooie shimmer erdoor. Ik heb op tal van beautyblogs deze Paint Pot zien voorbij komen, en men zweert er dan ook bij. Ik gebruik hem voorlopig als oogschaduwbasis en als highlighter onder mijn wenkbrauwen en soms op mijn jukbeenderen.

De textuur van een Paint Pot is heerlijk: het product is heel zacht en romig. Met één veegje heb je genoeg voor je oog, plus het product bevat veel pigment/kleur. Het droogt snel en naar mijn mening is hij ook waterproof, want de swatch ging niet van mijn hand af zonder te boenen.

Zoals je kunt zien is de kleur neutraal/nude, erg geschikt voor alledaags gebruik. Je ziet ook dat hij perfect is om als highlighter te gebruiken.
Één minpunt wat ik kan bedenken over dit product is dat hij moeilijk aanbrengt met een kwast. Het product hoopt zich als het ware op op één plek en doordat het snel opdroogt kun je hem niet meer goed uitvegen. Door de warmte van je vingers warm je het product op en kun je het wel goed blenden, dus ik raad aan om hem te gebruiken met je vingers.

Pluspunten?
+ fijne, romige textuur
+ blijft de hele dag zitten, is waterproof
+ telkens een heel klein beetje nodig dus je doet er lang mee
+ luxueuze verpakking
+ multifunctioneel

Minpunten?
– de prijs: €18,50
– enkel te koop bij MAC counters en winkels

De Paint Pots van MAC zijn te koop voor €18,50 bij de MAC fillialen.

Heb jij ook Paint Pots, en welke kleuren?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ik gebruik deze ook dagelijks!

 2. Wat een leuk kleurtje. Die is onwijs leuk 🙂
  Liefs, xxx

 3. Astrid says: Reply

  Ik wil hem ook! Ik heb zelf painterly maar deze lijkt me prachtig voor in de zomer! ^^

 4. Frauke says: Reply

  Ziet er heel fijn uit! Ik wil 😀

 5. miss_matc says: Reply

  ik heb geen Paint pots maar hij ziet er wel zeer handig uit!

 6. Voor mij nog een ienieminie nadeel: doordat ze heel snel drogen moet je heel snel blenden, met een lichte kleur zoals deze geen probleem maar als je een donkere kleur gebruikt is de boodschap 'snel zijn'! Maar verder wel super!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, dat is waar! Ik merk dat ook wel als ik deze aanbreng. Goede opmerking!

Leave a Reply