MAC Kissable Lipcolour – Woo Me

Als jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk in de zetel met een hoge dosis pijnstillers in mijn systeem. Ik kreeg namelijk zondagochtend een vreselijke rugpijn. Na wat gejank heb ik mezelf gereden naar de dokter van wacht, die me de diagnose ‘lumbago met ischias’ gaf. Auwch.

Ik was eigenlijk van plan om gisteren (maandag, dus) naar Maastricht te gaan om een kleine MAC haul the doen. Maar die plannen vielen dus mooi in het water. Gelukkig kon ik rekenen op Evelien, echt een schatje! Zij trok met mijn wishlist naar de MAC en haalde mijn spulletjes op. Daaronder zat deze Kissable Lipcolour in de kleur Woo Me.

De Kissable Lipcolours kwamen eerst uit in de Peacocky collectie, maar zijn nu weer te vinden in de Shop/Cook collectie. Gelukkig, want ik had eigenlijk veel spijt dat ik geen had geprobeerd destijds met de Peacocky collectie.
De Kissable Lipcolours zijn eigenlijk vloeibare lipsticks die zo gemakkelijk aanbrengen als een  lipgloss.

De verpakking is iets anders dan andere lipglasses van MAC. De huls is namelijk veel langer en smaller. Erg mooi en chique, vind ik.

Woo Me wordt beschreven als een lichtroze, peachy kleur met microshimmers (die je ook goed ziet op de onderstaande foto).

Woo Me is zó mooi! Normaal hou ik niet van roze (lees: het staat me ab-so-luut niet), maar deze kleur heeft een licht peachy, beige ondertoon dat goed bij me past.

Ah, so pretty! Al zeg ik het zelf. Woo Me is namelijk een prachtige nude kleur. Hij dekt enorm goed, ruikt lekker, is helemaal niet plakkerig en blijft redelijk goed zitten.

MAC heeft weer een home run geslagen met deze Kissable Lipcolours. De volgende keer dat ik nog in Maastricht ben, ga ik toch eens piepen of ze toevallig de andere kleurtjes nog hebben. Ik hoop van niet (slecht voor de portefeuille), maar stiekem weer wel! Want ze zijn zó mooi.

De Kissable Lipcolours kosten €18 en zijn nu te koop bij de MAC counters en winkels.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

24 Comment

  1. Ik had er vorig jaar eentje maar ben zelf niet zo tevreden, bij mij bleef hij helemaal niet lang zitten.

Leave a Reply