MAC Fluidline in Ivy

Ik heb al tijden een Fluidline in de kleur Blacktrack. Het was mijn eerste MAC product, en ik gebruik hem nog steeds.
Toen ik een tijdje terug de MAC Mickey Contractor collectie zag, werd ik gelijk aangetrokken tot de blauwe en groene fluidlines. Helaas geraakte ik niet op tijd in een MAC winkel, en gingen deze schatjes mij dus voorbij. Maar het geluk stond aan mijn kant, want tijdens een shoppingtripje in Antwerpen zag ik de groene kleur, Ivy, liggen. Natuurlijk griste ik hem meteen mee!

De fluidline zit in een glazen potje van 3 gram. Hij voelt erg zwaar en luxueus aan. Dat vind ik zo prettig aan MAC producten, ze gaan niet zomaar voor plastieken verpakkingen. Niet dat daar iets mis mee is, maar glas is toch net dat tikkeltje specialer.

Ivy is een mooie, donkergroene kleur met een metallic finish. Dit is precies de kleur die ik zocht!

Dit is een swatch van de kleur, gezet met een schuin kwastje. Ik was erg onder de indruk; zoveel pigment!
Helaas valt de kleur erg tegen op mijn oogleden. Hij is ‘doorzichtig’, of hoe moet ik dat noemen. Je moet er een paar keer over heen gaan om zo’n goed pigment als op de foto te kunnen krijgen. Dat valt me dus erg tegen, want met de kleur Blacktrack is dit absoluut niet het geval.

De houdbaarheid is wel erg goed, zoals ik had verwacht. Hij smudget amper en de kleur blijft goed zitten doorheen de dag. Daar heb ik dus niks slechts over te zeggen!

Pluspunten?
+ stevige, luxueuze verpakking
+ goede houdbaarheid

Minpunten?
– niet meer verkrijgbaar (was een LE)
– pigment is niet zo goed

Conclusie? Deze Fluidline valt me toch wat tegen. Natuurlijk kan ik een paar keer over het lijntje gaan, maar dat kost toch altijd wat extra tijd. Dan ga ik liever voor een oogpotloodje, of mijn betrouwbare Blacktrack. Misschien zet ik deze wel bij een blogsale, interesse?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Een erg mooie kleur maar wat jammer dat de pigmentatie tegenvalt! Misschien kan je hem over een potlood in ongeveer dezelfde kleur zetten?

  2. Wat jammer dat het zo'n teleustelling is! Hij is namelijk erg mooi.

  3. Wat een mooie kleur <3
    Liefs, xxxxx

  4. Wauw, mooie kleur! Jammer dat ie niet meer te koop is.

Leave a Reply