MAC Fix +

Een tijdje geleden kocht ik de Fix+ tijdens een bezoekje bij de MAC. Ik was eigenlijk niet van plan om deze te kopen, aangezien ik al de Vitamin E Facial Mist van The Body Shop heb. Maar voordat ik het goed en wel wist, zei ik tegen de verkoopster: “En de Fix+ ook nog, alsjeblieft.” Pas toen ze kwam aandraven met het wit doosje had ik het door. Maar goed, ik had goede dingen gehoord over dit product dus ik was erg benieuwd.

Het product komt in een fles van 100 ml, en zit verpakt in een wit doosje. Het flesje zelf is gemaakt van stevig plastic met een speciale dop. Je moet hem draaien, en dan pas kan je spuiten. Zo vermijd je dat je per ongeluk er op duwt en dat er product vrijkomt.

De spray voelt erg verfrissend aan en kalmeert mijn huid. De Fix+ heeft wel een geurtje; ik kan het niet goed plaatsen, maar ik vind het niet zo lekker ruiken. Gelukkig vervliegt het snel en heb je er geen ‘last’ meer van. Verder vind ik dat het product enorm zuinig in gebruik is. Ik gebruik hem al een dikke maand, en er is minder dan een cm opgebruikt. Toch heb je met één spray genoeg voor je hele gezicht.
Ik spray dit product altijd op nadat ik mijn foundation heb afgepoederd. Het zorgt ervoor dat het teveel aan poeder ‘verdwijnt’, en dat je huid er fris en stralend uitziet zonder make up te verplaatsen.
Helaas merk ik niet veel van de belofte dat mijn make up langer blijft zitten. Het kan ook aan mijn huid zelf liggen, want andere meiden vinden het dan weer wel werken. Jammer, maar ik ben wat teleurgesteld!

Pluspunten?
+ fijne verpakking
+ verfrist de huid
+ vermindert het ‘poederig’ effect
+ zuinig in gebruik

Minpunt?
– houdt je make up niet veel langer op
– de prijs

Conclusie? Voor wat het product doet (of niet doet) vind ik de prijs te hoog. Voor mij werkt het niet, maar als jij geïnteresseerd bent: test het dan even uit in de winkel! De verkopers zijn erg behulpzaam, dus vraag het even.

De MAC Fix+ is te koop bij alle MAC winkels en counters voor €16.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Ik heb deze niet, ik gebruik er momenteel eentje van Urban Decay voor mijn bruidjes en ik hoor hen nooit klagen over de houdbaarheid. Kan natuurlijk ook aan de Smashbox primer liggen!

 2. Bij mij helpt het om de cakeness te verminderen (als ik weer is te veel poeder heb gebruikt ;-))

 3. Wel jammer dat je make-up niet langer blijft zitten, voor de rest lijkt het mij wel een fijn product.

 4. Diana says: Reply

  Jammer dat de spray niet aan je wensen voldoet. Dat zou je wel verwachten voor de prijs.

 5. Lien says: Reply

  Jammer dat ie bij jou niet doet wat ie belooft…

 6. Ik wilde hem ook heel graag hebben, maar nu ga ik toch wel twijfelen. Het valt wel een beetje tegen dus…..
  Liefs, xxx

Leave a Reply