MAC Fashion Sets

Over minder dan een weekje komt een nieuwe MAC Cosmetics collectie uit (deze is blijkbaar al online te koop). Deze zal Fashion Sets heten, en zal bestaan uit vier kleurenfamilies: Heroine (fel kobaltblauw), Ablaze (fel oranje), Silly (roze met een blauwe ondertoon) en Embrace Me (neonroze).

Ik ontving een oogschaduw in Ablaze en een lipglass in Embrace Me.

Beide producten zou ik nooit zelf kiezen, maar soms moet je uit je comfort zone stappen!

Op de sticker van de oogschaduw staat Bright Orange, maar het is dus de kleur Ablaze.

Ablaze is een matte, knaloranje kleur. In de beschrijving staat dat het een mid-tone coral is, maar ik vind het echt puur oranje.

De oogschaduw is erg zacht en verstuift amper. Het pigment is zeker dik oké! Ik denk dat je er wel een mooie, zomerse look mee kunt maken. Misschien als accentkleur, of – voor de durvers – een lekker felle look.

Embrace Me is dan weer een felroze kleur. Hij bevat geen glitters. Gelukkig maar, want ik ben hier geen fan van.

De gloss ruikt lekker naar vanille, en plakt niet. Als je bekend bent met de lipglassjes van MAC, dan zal deze zeker geen verrassing zijn.

Qua pigmentatie word je zeker niet teleurgesteld! Beide swatches werden met één veegje gemaakt, wat best indrukwekkend is.

De lipglass vind ik echt prachtig mooi, alleen staat hij niet zo mooi bij mijn ondertonen. Als ik roze draag (en zeker felroze), dan lijkt mijn huid erg vaal en geel. Maar ik vind het toch echt een mooie kleur dat erg mooi zal staan bij zowel lichte als donkere huidjes.

MAC Eyeshadow ‘Ablaze’ – €17
MAC Lipglass ‘Embrace Me’ – €17,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Mooie kleur lipgloss!

 2. Marijke says: Reply

  Mooie lipgloss!!

 3. Ablaze is wel een kleurtje voor mij 🙂 En de lipglass is ook prachtig!

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  oeh wauwie die lipglass is een plaatje!

 5. beautiesatwork says: Reply

  de lipglass ziet er heel mooi uit 🙂

 6. Sofie says: Reply

  Superleuke lipglass!
  De collectie is nu trouwens al verkrijgbaar hoor (althans via de webshop)

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oh, bedankt voor de info!

Leave a Reply