MAC Divine Desire Face Kit – Quite Coral

Zucht. Mijn miserie met de MAC webshop is ein-de-lijk voorbij. Twee weken geleden bestelde ik deze Divine Desire Face kit in de kleur Quite Coral via de webshop, en gisteren heb ik het pas aangekregen. Normaal gezien duurt het al een week eer mijn bestellingen aankomen dus ik was al niet erg blij met de service. En nu moest ik dus twee weken wachten.
Hey, misschien ben ik wel verwend geraakt door de snelle service van vele webshops tegenwoordig – maar twee weken is er toch over! Ik bestelde enkel online omdat ik de dag van de release niet in de winkel kon zijn. Maar in het vervolg ga ik gewoon naar de winkel, de webshop is echt geen aanrader.

Maar goed! Eindelijk heb ik dus deze face kit aangekregen. Deze kit stond op mijn wishlist omdat je voor €60 een blush, een lipstick, een lipglass, een oogpotlood en een kwastje krijgt. Heel voordelig dus! Bovendien vond ik de clutch gewoon veel té schattig om deze aan me voorbij te laten gaan. Ik koos voor de Quite Coral variant, die ik in dit artikel aan jullie ga tonen.

Allereerst: de verpakking. IS DIE NIET GEWELDIG?! De clutch is ongelofelijk mooi, het straalt iets klassiek en elegant uit. Bovendien voelt hij nog superzacht, en het strikje vooraan maakt het geheel gewoon af. Je kan trouwens de binnenkant waar de make up in zit eruit halen, en het als een echt tasje gebruiken.

Als je de clutch open doet, zie je nog een klein compartiment. Deze kun je er dus uit halen. Aan de binnenkant van de bovenkant vind je een vakje waar het kwastje in verstopt zit.

Aan de binnenkant vind je dus de vier producten en een spiegeltje. Het kwastje zit in het compartimentje erboven – ik had het bijna niet gezien! De spiegel is trouwens een mooie toevoeging.

In deze face kit zitten de volgende producten:

– blush ‘Born to love‘ (koraal kleur met frost finish
– lipstick ‘In a heartbeat’ (koraal kleur, cremesheen finish)
– lipglass ‘Pure flattery’ (nude, oranje kleur)
– Technakohl liner ‘Photogravure’ (een donkerbruine kleur)
– blush kwast 129SE

In totaal zit je dus met een waarde van zo’n €80 (als je de kwast er niet bij optelt). Je betaalt er maar  €60 voor én je krijgt er nog een mooie clutch bij. Talking about getting a bang for the buck!

Laten we eerst naar de blush kijken. Born To Love zit in een kleinere verpakking dan normaal. Deze LE bevat 2,8 gram product, terwijl je normaal 6 gram krijgt. Maar goed, de kans is klein dat ik ooit een blush helemaal ga opmaken, dus ik klaag niet 😉

De kleur zelf is erg mooi! Het is een mengeling van roze, peachy en koraal en bevat kleine shimmers. Hij heeft trouwens een frost finish.

Wat ben ik dol op deze kleur! Hij ziet er nogal rozig uit in de pan, maar geswatcht en aangebracht is hij mooi koraal, peachy. De blush heeft echt een goede kleurafgave. Het geeft je een frisse, gezonde glow waar ik helemaal dol op ben.

Up next: een Technakohl Liner in de kkleur Photogravure. Geloof het of niet, maar ik heb nog geen donkerbruin oogpotlood!

De textuur is erg fijn, het potloodje glijdt echt over de huid. Ik heb hem opgedaan, en hij bleef erg goed zitten. Normaal lopen oogpotloden snel uit bij mij door mijn vettige oogleden, maar deze dus niet. Ik ben verkocht!

Laten we dan eens kijken naar de lipstick in In A Heartbeat. Het is een warme, peachy kleur met microshimmers erin. Het heeft een medium dekking op de lippen. De huls van de lipstick is trouwens glanzend zwart, en niet mat zwart. Ik dacht al dat er iets raars was 😉

Je gaat geen knaloranje lippen krijgen zoals de lipstick in de huls (gelukkig maar), maar eerder een nude effect. Meerdere laagjes, en het effect is meer peachy.

De bijpassende lipglass in de kleur Pure Flattery heeft ongeveer dezelfde kleur, al heeft deze meer een rozere ondertoon.

De lipglass vind ik echt mooi! Het is een nude kleur, maar zorgt niet voor dat geest-effect. Ik ben niet zo snel voor lipglossjes, maar deze zou ik nog dragen.

Hier zien jullie beide producten gecombineerd, dus de lipstick én de lipglass.

Vlnr: de blush, de Technakohl liner, de lipstick en de lipglass.

De kwast (niet op de foto’s) vind ik wel fijn werken. Hij heeft zachte haartjes, en die vallen niet uit na het wassen. Fijne kwast voor on the go!

Met deze producten kun je een hele mooie, warme look creëren. Ik ben wel blij met de producten, al vrees ik dat ik de lipstick en lipglass niet veel ga gebruiken. Maar om eerlijk te zijn – het zijn geen producten waar ik van uit de bol ga, dus de wachtperiode van 2 weken zit me wel sterk tegen. Toch is het een fijne combinatie van producten tegen een hele mooie prijs!

De Divine Desire Face Kit kun je hier bij de webshop kopen (al raad ik het niet aan…) of bij de MAC winkel (niet bij de counters) voor €60.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

15 Comment

 1. De verpakking is echt prachtig!

 2. Maaike says: Reply

  Ik vind het allemaal echt prachtige producten en de clutch staat eigenlijk op m"n wishlist, maar ik ben aan het sparen dus … helaas pindakaas …

 3. Selma says: Reply

  Die blush is mooi, wauw!

 4. katrien_vd says: Reply

  Echt super mooi die collectie. Jammer genoeg moet ik sparen. 🙁

 5. Ik heb de paarse clutch gekocht omdat die kleuren beter bij mij passen. Die clutches zijn echt super! Ook goed voor een avondje uit.

  Ik heb trouwens geen enkel probleem met de webshop gehad. Had hem binnen een paar dagen thuis!

 6. petra says: Reply

  Oh my god, so pretty!!! Must – resist – now!!

 7. Omfg, ik wil deze set – zooooo pretty! Wel echt kut van die verzending en de webshop van MAC, heb er inderdaad nog niet veel fijns over gehoord. Tegenvaller, hoor! Want ik kom bijna nooit bij de winkels en dus had het wel fijn geweest moest ik er nu gewoon gerust online kunnen bestellen! Maar bon, de set dus: echt gorgeous. Gewoon uitstal-material alleen al, en de kleurtjes zijn prachtig <3

 8. mostlysunnybunny says: Reply

  This is a cute set with cute colors! I don't really think it's very coral, but that's probably why they're wearable all year round! They look great with your skin tone!

 9. Marijke says: Reply

  Jammer dat de verzending zolang duurde! Wel mooie make upjes!! 🙂

 10. 't Is super mooi! Maar twee weken… ik vind dat echt te lang, zeker binnen België.

 11. Born to Love ziet er inderdaad mooi uit, net zoals de lip glass.

 12. Sofie says: Reply

  Ik ben ook niet tevreden over de Mac webshop, zelfs uit de UK ontvang ik mijn pakketjes binnen de 5werkdagen. Twee weken is echt wel overdreven.
  Dat terzijde, vind ik je aankoop wel zeer mooi

 13. Sofie says: Reply

  Ik moest dit keer ook twee weken op m'n bestelling wachten! Echt niet fijn 🙁

 14. Zo'n leuke clutch ! De collectie spreekt me an sich niet zo aan, vind enkel de verpakkingen leuk. Jammer dat de webshop niet werkt naar behoren. De dichtsbijzijnde MAC is voor mij een uur rijden dus de webshop leek me wel interessant maar om zo lang te wachten ….

 15. beautiesatwork says: Reply

  twee weken is echt wel héél lang

Leave a Reply