MAC Cream Blush – Lilicent

Ik ben verliefd. Ik heb mijn hart verloren. Van het moment dat ik hem zag, was ik verkocht. Ik heb het over de MAC Cream Blush in Lilicent!

Deze stond al lang op mijn wishlist, al vanaf het moment dat Kim van It-Girl er over schreef in haar Cashmink artikel. Helaas kwam ik ten eerste niet vaak in Maastricht, waar de dichtsbijzijnde MAC counter is. En aangezien ik het zo druk heb met school, geraak ik er niet door de week en in het weekend wil ik alleen maar rusten en leren. Toen mijn zus dan onlang naar New York ging en me vroeg om een wishlist op te stellen, stond deze er als eerste op! En ze bracht hem ook mee!

MAC beschrijft de kleur Lilicent als a full, rosy fleshtone. Geen idee hoe ik dat moet interpreteren, maar ik vind het een geweldig mooie kleur! Eerst dacht ik dat hij praktisch hetzelfde was als mijn Ladyblush, maar deze is iets meer perzikachtig, terwijl Ladyblush een rozere ondertoon heeft.

Normaal wacht ik altijd met swatchen totdat ik foto’s heb getrokken, maar mijn zus had de camera in haar bezit waardoor ik dus nog geen foto’s kon maken! Ik denk dat jullie me dus volledig zullen begrijpen als ik zeg dat ik dus eerst geswatcht heb en daarna pas foto’s heb gemaakt. Ik weet het, het gaat tegen alle regels van het blogwereldje in, maar ik MOEST gewoon weten hoe de kleur was! In al mijn enthousiasme heb ik zelfs een deukje gemaakt in de blush met mijn nagel… 🙁

Net zoals Ladyblush heeft deze blush een geweldige, creamy textuur dat gemakkelijk uitsmeerbaar is. Bovendien bevat hij nog eens superveel pigment, maar je kan hem ook goed opbouwen. De blush blijft nog eens de hele dag zitten en ruikt lekker. Verder kan je hem ook eventueel als oogschaduw of lippenstift gebruiken. What’s not to like?!

De kleur is gewoon zoooo prachtig! Binnenkort komt er een artikel met een vergelijking van Ladyblush en Lilicent, maar ik kan al zeggen dat ik gewoon zo enthousiast ben over de cream blushes van MAC! Ik gebruik werkelijk niks anders meer! Heel af en toe doe ik er een poederblush er over, maar met deze twee kleurtjes hoef ik eigenlijk geen andere blushes meer.

Pluspunten:
+ GODDELIJKE kleur!
+ blijft de hele dag zitten
+ geeft je een mooie, natuurlijke gloed
+ ruikt lekker
+ fijne, romige textuur
+ kan je multifunctioneel gebriuken

Minpunten:
– niks, duh!

Conclusie? De cream blushes van MAC zijn een dikke aanrader! Ik kijk niet eens meer naar de gewone blushes, ik ga nu enkel voor deze schatjes. Als je de volgende keer in een MAC winkel/counter bent, haal dan zeker deze!

De MAC Cream Blushes zijn te koop bij de MAC filialen voor €18,50. (Deze is gekocht in New York voor $18,50)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Tatjana says:

  Prettttttttttttty!!!!!!

 2. Nienke says:

  de kleur ziet er goed uit maar ik vind dat je foto's wat professioneler mogen. ik bedoel… je hebt het al gebruikt voor je er foto's van maakte? dat zorgt gewoon niet voor mooie foto's.

 3. Marijke says:

  Ziet er mooi uit!!

 4. Astrid says:

  Ziet er gorgous uit! ^^

 5. PinkFairy says:

  Heeeele mooie kleur!

 6. Kalypso says:

  Hij is heel mooi, vooral de kleur. Vet mooi.
  Liefs, xxx

 7. valérie says:

  Die ziet er inderdaad supermooi uit!!

 8. Zo'n mooie blush!

 9. Felicia says:

  Nadeel is toch dat je het niet op een poeder foundation kunt aanbrengen O=) hij ziet er mooi uit bij itgirl, zo ontzettend natuurlijk glansje love it

Comments are closed.