MAC Archie’s Girl Pearlglide Intense Eyeliner – Designer Purple

Ik bejubelde mijn MAC Pearglide Liner in Undercurrent al eerder (lees het artikel hier), en ik mocht onlangs nog een nieuwe uittesten. Het was de kleur Designer Purple, en hij maakt deel uit van de Archie’s Girls collectie maar je vindt hem ook in de vaste collectie terug. En gelukkig maar, want het is een prachtige kleur!

De Archie’s Girls verpakking is ongelofelijk schattig en mooi, met de kleine rode hartjes. Zo springt hij zeker in het oog tussen al de rest op mijn make up tafel!

Zoals ik al in het ander artikel zei, zijn de Pearglide liners echt zaaaalig. Ze glijden zo gemakkelijk over de huid, en geven echt veel kleur af. Het verrassende is dan ook dat ze geweldig blijven zitten. Bij mij blijven de Pearglides moeiteloos een hele dag zitten, terwijl ik heel veel moeite heb met producten vinden die me geen panda-ogen geven.

De Pearglides staan bovenaan mijn lijstje met oogmake up! Het zijn prachtige kleuren en ze blijven geweldig goed zitten. Ik denk er aan om mijn bescheiden collectie een beetje meer ga uitbreiden – Black Swan staat alvast op de wishlist.

De Pearglide Liners uit de Archie’s Girls collectie zijn nu nog online te koop voor €17,50.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Marijke says: Reply

  Dit is echt zo'n mooie kleur hé!

 2. mostlysunnybunny says: Reply

  OOO definitely a color I'd wear on my lower lash line! Really pretty and I don't think I have anything like it!

 3. Prachtige kleur! Alleen kan ik me maar niet neerleggen bij dat (stomme – sorry) thema 🙁 Anders zou ik dit potloodje wel durven kopen.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Haha! Wel, hij zit ook in de gewone vaste collectie, zonder deze verpakking. Je vindt hem wel niet in de online shop van België, maar wel bij Douglas.nl!

 4. Sofie says: Reply

  Prachtige kleur! Ik was niet echt gek op deze collectie, maar als ik toch een item zo mogen kiezen, dan is het zeker dit potlood!

 5. Selma says: Reply

  Wat een mooie kleur zeg!

 6. Hele mooie kleur !

 7. beautiesatwork says: Reply

  toffe kleur 🙂 leuk dat ze zo goed blijven zitten. ik heb daar ook altijd problemen mee.

Leave a Reply