Maak je voeten zomerklaar!

Nu het officieel zomer is, moeten we onze voeten eens goed verwennen. Het is namelijk tijd voor sandalen, ballerina’s en andere open schoenen, dus het is belangrijk om je voetjes verzorgd voor de dag te laten komen. Ik heb hier enkele tips&tricks om je alvast op weg helpen!

Voila, mijn geheime wapens voor poezelige voetjes!

Allereerst, mijn meest geliefde toestel van dit moment: de Scholl Velvet Smooth Express Pedi. Ik schreef er al een review over (lees hier), maar kort samengevat: IK KAN NIET MEER ZONDER. Dit verwijdert al het eelt in 2 minuten en houdt je voeten superzacht. Dit is een absolute musthave voor iedereen deze zomer!

Na een onderhoudsbeurt met de Velvet Smooth Express Pedi smeer ik deze zalige Herstellende Voetcrème van Hansaplast op. Deze bevat 10% urea, een ingrediënt dat de huid zachter en gladder maakt. Deze combinatie zorgt voor perfecte voetjes in amper 1 beurt!

Dan de nagels. Ik heb net een superleuk mani&pedi setje gekocht bij Forever 21. Hierin zitten 2 ‘teen spreiders’ (of hoe noem je die dingen?!), een klein nagelschaartje, een borsteltje, een bokkepootje en een vijl.

Dit is zo’n handig setje, en voor maar €2! Heel handig in gebruik en ziet er nog eens erg mooi uit.

En nu gaan we de teennagels lakken! Ik begin met de Nourish Me base coat van Essie. Deze doorzichtige nagellak voedt de nagels ook en zorgt ervoor dat ze minder snel splijten. Zalig product!

Als kleurtje kies ik Yacht van Dior (lees hier), een prachtig nude kleurtje maar dat net speciaal genoeg is om te knallen.

Bon, nu hebben we onze voeten helemaal verzorgd. Dan is het nu tijd voor het juiste schoeisel!

Oke, het zijn geen open schoenen, maar mijn lievelingsschoenen van dit moment zijn deze sneakers van H&M. De bloemetjesprint vind ik zo leuk en zomers, en witte sneakers zijn weer helemaal hot!

Zo, met deze tips&tricks zijn jullie nu helemaal klaar voor de zomer! Als jullie nog tips hebben, laat het me zeker weten!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Iedereen raved echt over die Scholl roller! Ik word steeds meer benieuwd… 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je MOET hem in huis halen! Echt zo simpel, effectief en snel. Ik kan alvast niet meer zonder!

 2. beautiesatwork says: Reply

  die laatste foto is tof gemaakt 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Eva!

 3. natalie says: Reply

  Leuke schoentjes! Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de Scholl roller!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Die schoenen lijken me ook iets voor jou 🙂

Leave a Reply