Maak je haar zonneklaar met Kérastase, Matrix en Redken

Het is officieel: de lente is in het land. De zon en hogere temperaturen doen hun intrede.

Helaas verfoei ik de lente en de zomer – geef mij maar sneeuw en temperaturen van maximum 15 graden! Ik weet dat ik in de enorme minderheid ben, maar ik ben gelukkiger op een koele dag, een pak sneeuw en een waterig zonnetje.

Maar je kan de seizoenen niet veranderen, dus pas ik me maar aan aan de lente. Een onderdeel daarvan is je haren beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Gelukkig heb ik een klein arsenaal aan producten in mijn bezit die mijn lokken gezond houden. Mijn favorieten toon ik vandaag aan jullie!

Haarolies, ik zou niet meer zonder kunnen. Ze geven je haren gewoon een extra verzorging, glans en versteviging.
Kérastase heeft ook een speciale olie in haar gamma speciaal voor de zonnige dagen. Deze Huile Lactée van Kérastase bevat namelijk beschermende en voedende bestanddelen die beschadigd pluishaar tegen gaan. De formule bevat verder ook nog vitamine E, hitte-beschermende xylose en UVA en UVB filters.

De dames met een gekleurde coupe moeten extra voorzichtig zijn. Geverfde haren zijn sowieso al erg kwetsbaar, en dan wil je natuurlijk de schadelijke effecten van de zonnestralen er niet bij.
Daarom kan je het beste een shampoo gebruiken die je kleur behoudt én tegelijkertijd je haren beschermt tegen de zon. Ik kan de Color Extend After-Sun shampoo van Redken sterk aanraden. Deze heb ik vorig jaar ook nog gebruikt, en hij doet zijn werk erg goed!

Als je bovendien nog eens naar het strand gaat of een frisse duik in het zwembad neemt, heb je nóg meer bescherming nodig. Daarvoor is deze unieke After-Sun Repair Spray van Matrix Biolage. Het herstelt en verzorgt je haar, én het kalmeert je hoofdhuid.

Met deze producten zijn je haren gegarandeerd beschermd als het zonnetje schijnt!

Kérastase Huile Lactée – €22,40
Redken Color Extend After-Sun Shampoo – €21,15
Matrix Biolage After-Sun Repair Spray – €20,40

Allemaal verkrijgbaar bij de gespecialiseerde kappers.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Sigs says: Reply

  Haha, ik was vroeger ook meer fan van de sneeuw, tot ik ben uitgegleden op een ijsplek en mijn elleboog brak :'-) nu is het lente all the way.
  Producten zien er wel leuk uit!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oei, dan zou je inderdaad niet meer zo blij worden van de winter!

 2. beautiesatwork says: Reply

  die van redken heeft echt een zalige verpakking 🙂

 3. Poging 2!

  Ik deed vroeger ook geen fluit van zonnebescherming voor mijn haar, tot ik eens een product opgestuurd gekregen had met dat als doel.
  Moest best wel lachen eerst en dacht zo van 'omg wtf is dit nu weer voor rommel, spf voor uw HAAR?'
  Tot ik dat gebruikte want er zat spf in maar tegelijk ook avocado olie etc voor uw haar te voeden… bla bla feed dead hair.
  Mijn haar schoot wel een pak minder af door de zon en zoutwater combinatie op vakantie (de gierige manier om uw haar te bleken, beachblond bitches) en het bleef zo lekker soepel en zacht om aan te raken. Nu mij maakt het weinig uit om dat nu overdag te gebruiken of 's avonds in de douche als masker.
  Ik ben meer het type van 'ik doe dat wel "overnight" als herstelling', want ik moet geen massa product/olie in mijn haar hebben overdag.
  Anders kan ik er niet meer inzitten met mijn vingers zonder alles vettig te maken en nadien mijn broek van het vingers afvegen meh.

  Zo een aftersunshampoo zou ik nog wel doen en een spray of styling product met spf ook, maar om zo echt te beginnen met 'serum, stylingproduct, shampoo & conditioner allemaal tegen de zon.. no thanks'. Mss als ik mijn haar eens knalrood laat doen ofzo, DAN ja.

 4. Interessant! Ik doe eigenlijk nooit iets om mijn haar te beschermen tegen de zon, oops…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik normaal ook niet, maar ik merkte het verschil écht wel toen ik vorige zomer switchte naar zonneproducten!

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  alleen jammer dat de zon er nog niet echt geweest is :p ik zou maar wat graag mijn verzorgingsproducten bovenhalen, maar ik voel de nood nog niet echt

Leave a Reply