Lush Skin Tints Feeling Younger x Charisma

Lush brengt nu ook al een tijdje cosmetica uit, waar ik al een hele tijd benieuwd naar was. Ik probeerde twee mooie Skin Tints uit: Charisma en Feeling Younger.

Feeling Younger is een schitterende crème waarmee je huid extra kunt laten stralen door de reflecterende pigmenten. Je kan het als highlighter gebruiken, door je foundation mengen of onder je ogen aanbrengen tegen donkere kringen.

Feeling Younger is een witgouden crème met een subtiele glans. Het ziet er al veelbelovend uit!

De Skin Tint brengt is wel wat dik van textuur en erg ‘gepigmenteerd’. Gebruik dus zeker niet teveel, of je gaat glanzen als een discobol. Wel heel leuk: het is niet plakkerig en blijft ook niet op de huid liggen.

De crème doet je huid echt opleven! Het geeft een mooie glans – zónder glitters. Want dat vind ik echt niet mooi, een highlighter met glitters erin. Ik meng het niet met mijn foundation, want ik heb al een redelijk glanzende huid. Maar als highlighter of onder ogen is het een echt wondermiddel! Guestblogger Inge heeft er ook al over geschreven (klik hier), en zij was er ook al gek van.

Charisma daarentegen is een Skin Tint met een kleurtje. Je kan het ook door je dagcrème mengen of als bronzer gebruiken. Het bevat ook een mooi glansje, wat ook weer voor een gezonde, stralende huid zorgt.

Charisma heeft dezelfde textuur als Feeling Younger. Het is ook redelijk dik. Met een speldenknopje heb je méér dan genoeg voor je hele gezicht.

Ik vind de kleur niet té oranje, maar hij heeft wel een warme ondertoon dus is niet zo geschikt om mee te contouren. Als bronzer is hij dan weer wel fantastisch. Ook als je een gezond kleurtje wilt hebben, zit je goed met dit product. Een beetje door je dagcreme mengen en bamsunkissed look!

Ik ben erg tevreden over beide Skin Tints. Er zit ook méér dan genoeg in beide potjes (15 ml): je hebt echt een minieme hoeveelheid nodig, dus in principe kan je hier de rest van je leven mee door.

Lush moet dus zeker niet onderdoen van de ‘klassieke’ make up. Ze zijn misschien wat minder lang houdbaar, maar de kwaliteit is echt super!

Lush Skin Tints – €14,95 / 15 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. Krizia says: Reply

  Ik heb nog nooit Lush geprobeerd, moet daar eens verandering in brengen!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 2. Mme_Sophistique says: Reply

  wat een leuk product! had er nog nooit van gehoord

 3. beautiesatwork says: Reply

  die heb ik ook nog ergens liggen 🙂

Leave a Reply