LUSH Catastrophe Cosmetic masker

Een tijd geleden had mijn huid echt kuren: roodheid, pukkels en droge plekken. Ik durfde echt bijna het huis niet meer uit te gaan! Ik tweette mijn ongenoegen, en gelukkig schoot Lush me te hulp! Ze stuurden me een masker op dat zou helpen met mijn huidproblemen –  het Catastrophe Cosmetic masker.

Per ongeluk geslapen met je make-up? Te druk geweest om je gezicht te reinigen, of heb je je gezicht met zeep gewassen? Catastrophe Cosmetic is een extreem kalmerend masker met heel veel anti-oxidanten om je huid te beschermen tegen een kleine ramp. Twee van ’s werelds beste ingrediënten om je huid te kalmeren – kamille en kalamijnpoeder – zijn gemixt met ontgiftende bosbessen. Denk als een crisismanager.

Al voor je het potje open doet, ruik je al de heerlijke geur van bosbessen. Dat vind ik zo zalig aan Lush – geen chemische troep, maar de échte, natuurlijke geuren zitten verwerkt in de producten.

Al van het eerste moment dat ik dit goedje op mijn gezicht smeerde, voelt het al heerlijk koel en fris aan. Ik voel meteen dat het masker zijn werk gaat doen!

Na het eerste gebruik merkte ik eigenlijk niet veel verschil. Goed, mijn huid voelde zacht, koel en gehydrateerd aan, maar ik zag geen vermindering van roodheid of iets dergelijks.

Gelukkig zette ik door en gebruikte ik het masker de dag erna opnieuw (ja, het was echt erg gesteld met mijn huid), en ik merkte toen wél een verschil op. Het masker kalmeerde mijn huid echt. En de heerlijke geur van bosbessen erbij maakte het geheel af.

Wel oppassen: de geur trekt hondjes aan die de pot willen uitlikken 😉

Lush Catastrophe Cosmetic – €11,65 / 75g (genoeg voor ongeveer 3 behandelingen, maar volgens mij kan je het toch een keer of 5 gebruiken)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. Hmmm die lijkt me echt heerlijk!

 2. chitchatontherocks says: Reply

  OH! Dit is mijn favoriete Lush-masker, samen met Brazened Honey! Het ruikt lekker, he?

 3. writingmonique says: Reply

  Klinkt goed! Ik ben gek op Lush maskers

 4. Klinkt goed! Dit masker heb ik nog niet geprobeerd, maar de Lush maskers die ik al wel geprobeerd heb, zijn me altijd goed bevallen.

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  het lijkt me echt een heerlijk masker

 6. Ik heb nog nooit zo'n masker gekocht, maar ben mijn empties aan 't sparen en heb er bijna vijf. En dan kiezen welk vers maskertje ik mee naar huis neem! 🙂

 7. beautiesatwork says: Reply

  veel positieve reacties zo te zien 🙂

 8. Zoë says: Reply

  Haha wat toevallig! Ik heb deze net gebruikt 🙂 Echt een heerlijk masker en de geur is geweldig! Ik ben fan!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik ook! Ik ga het dadelijk zelfs opnieuw eens opsmeren, gewoon omdat het zo heerlijk ruikt 🙂

 9. Maaike says: Reply

  Super masker hé! Ben zo blij dat ik het heb mogen maken op hun ' Straf hé zelf gemaakt' dagje 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oh je hebt het zelfs zélf gemaakt, super!

Leave a Reply