L’Oréal Professionnel Volumetry + WIN! (afgelopen)

In de top drie van haarfrustraties zal zeker en vast ‘futloos haar’ horen. Ik heb daar vooral veel last van – ik heb héél zwaar en dik haar en dan ligt het al snel plat op mijn hoofd. Dat is ook de reden waarom ik mijn haar – jammer genoeg – niet erg lang kan laten groeien. Alles ligt dan plat op mijn hoofd, wat géén mooi zicht is.

Dus toen ik de nieuwe L’Oréal Professionnel Volumetry producten binnenkreeg, was ik erg enthousiast! Was dit dé oplossing tegen zwaar, futloos haar? Oké, ondertussen heb ik mijn haren terug korter laten knippen, maar een beetje extra volume is nooit ongewenst.

Ondertussen heb ik de producten al ongeveer een weekje kunnen gebruiken. Vandaag dus mijn verdict!

>” />Het nieuwe VOLUMETRY gamma van L’Oréal Professionnel werd ontworpen om de haarvezel van fijn en gevoelig haar te verzorgen en te versterken door middel van de wetenschappelijke innovatie van een 360° technologie. De producten bevatten de volgende ingrediënten:

Salicylzuur:
– Zuivert de hoofdhuid
– Saneert
– Vermindert het risico van platvallen van de haarvezel

Intra-cyclane:

– Vult de haarvezel en de cortex
– Boost en versterkt de structuur van binnenuit
Hydralight:

– hydrateert en verzorgt de haarvezel zonder ze te verzwaren

Ik ontving de shampoo, conditioner en SOS Volume Spray om te testen!
Allereerst, de Anti-Zwaartekracht Volumegevende Shampoo (€13,80). Laat ik starten door te zeggen dat deze echt héérlijk ruikt! Echt zo’n frisse kappersgeur, als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik heb deze shampoo enkele keren gebruikt en het maakt allereerst mijn haren echt schoon. Ik heb echt het gevoel dat het al het vuil uit mijn haren spoelt. En ja, daardoor voelen mijn haren lichter, luchtiger en voluminieuzer aan.
Mijn haren zijn wel erg zwaar en dik, dus ik verwachtte sowieso geen wonderen. Maar ik ben toch tevreden met het effect! Mijn hoofdhuid en haren voelen goed zuiver aan, en daardoor ook lichter.
Voor mensen met écht fijn, dun haar zal dit goedje wonderen werken!
Ik gebruik in het dagelijks leven nooit conditioner. Het maakt mijn haren nóg zwaarder en vettiger, dus dat vermijd ik ten alle kosten. Maar ik heb deze Anti-Zwaartekracht Volumegevende Verzorging (€15,90) toch maar uitgetest. Alles voor de beauty!
Dit product belooft het haar dikker en voller te maken. Ik heb dat dus écht niet nodig, en terecht: want de conditioner voldoet aan deze belofte. Mijn haar voelt zwaarder en voller aan. Totaal niet wat ik wil, dus! Maar wel een teken dat het goedje wel degelijk werkt.

Tot slot, mijn favoriete haarproduct van het moment: de SOS Volumegevende Spray (€17,70). Dit is een droogshampoo die je hoofdhuid zuivert en bevrijdt.

En ik zweer hier nu bij! Deze spray is echt een fantastisch product die ik altijd bij de hand heb. Het laat geen wit poeder achter – en maar goed ook, want ik heb zwart haar en dan is wit poeder een grote no no.

Tegelijkertijd verwijdert het het vet uit mijn haren. Het maakt mijn haren lekker zacht, soepel én natuurlijk: volume alom! Ik vind dat dit product het fijnste werkt als ik even met mijn vingers door mijn haren ga en het goed inmasseer rond de wortels.

Bovendien ruikt deze spray ook heel fris en zuiver. Ik ben echt fan!

En nu mag ik van L’Oréal 3 Belgische dames gelukkig maken met zo’n SOS Spray! De winactie is afgelopen.

Wat moet je hiervoor doen?

– Je moet allereerst een geldig adres in België hebben.
– Like de Facebookpagina van L’Oréal Professionnel.
Laat een comment achter met een geldig e-mailadres. That’s all!
– Voor een extra kans Tweet je het volgende: “Win 3x Volumetry Powder Fresh bij @DianaAPBL! http://www.aprettybeautifullife.be/?p=9025”

De winactie loopt een week en de winnaressen worden persoonlijk gecontacteerd.

Veel succes!
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Aysun says: Reply

  Yes Yes! Ik waag mijn kans, ik had het al geliked en nu heb ik het getweet!

 2. Charlotte Bxl says: Reply

  Die spray wil ik zeker testen, dus bij deze 🙂 De FB pagina is geliked, twitter heb ik niet!

 3. Inge says: Reply

  Klinkt goed! Dat wil ik gerust winnen! 🙂
  Ik heb geliked + getweet!

 4. amoorie says: Reply

  Like (die producten en de Facebook pagina ;))!
  Mijn mail adres is mijn username met @gmail.com er achter…

Leave a Reply