L’Oréal Professionnel Solar Sublime gamma

Nog even en dan is de zomer in het land. Ik kijk eerder uit naar de winter maar voor degenen die graag in het zonnetje liggen, is het belangrijk dat je je huid goed beschermt. Toch vergeet bijna iedereen ook hun lokken te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, zee en het zwembad. Met het L’Oréal Professionnel Solar Sublime gamma heb je de perfecte balans tussen zuivering en bescherming van het haar. Lees snel verder voor meer!

Deze producten van L’Oréal Professionnel bevatten Pracaxi olie, een ultravoedende olie die rijk is aan antioxidanten. Het werd generaties lang gebruikt voor de behandeling van een droge en vermoeide huid. Voor het haar doet deze olie ook ongeveer hetzelfde: het voorziet de haren opnieuw van vetachtige stoffen zodat het zich beter kan beschermen tegen agressies van buitenaf.
Daarnaast bevatten de producten ook een EMC filter die een fotobeschermend oppervlak creëren om eventuele oxidatie veroorzaakt door UV-stralen tegen te gaan.

Het eerste product die ik jullie ga tonen, is een herstellend melkserum voor na het zonnen. Het bevat vitamine E dat onder andere haarverlies tegengaat en haargroei promoot.
Dit serum ruikt heerlijk en verzorgt intensiever dan de meeste serums die ik heb geprobeerd! Ik ga niet veel in de zon, maar ik hou van de verzorgende en hydraterende eigenschappen van dit serum dus ik gebruik het nu ook gewoon na bijna elke wasbeurt.

Daarnaast heb ik nog een Onzichtbare Beschermende Spray. Deze ruikt ook erg lekker, net als het serum. Deze spray gebruik je doorheen de dag als je bijvoorbeeld op het strand ligt. Het heeft een lichte, niet-plakkende textuur die je haren zacht en gevoed houdt.

Ik ben altijd een grote fan geweest van de zonneproducten van L’Oréal Professionnel. Het zijn superfijne producten die lekker ruiken, hun werk absoluut goed doen en nog erg vriendelijk voor de portemonnee zijn! Dus als je van plan bent om deze zomer langdurig van de zon en de zee wilt genieten, haal dan deze producten in huis zodat je aan het einde van de vakantie geen bos stro als haren overhoudt.

Solar Sublime spray – €16,40
Solar Sublime herstellend melkserum – €16,40

Enkel te verkrijgen bij een L’Oréal Professionnel kapper.

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Ik bescherm mijn haar nooit tegen de zon, tenzij het dragen van een hoed telt… Misschien moet ik er toch maar eens mee beginnen.

  2. danacheng2 says: Reply

    Ze lijk mij ontzettend fijn, maar ik ga nooit echt dagenlang naar het strand, bovendien schijnt de zon nauwelijks in Nederland :')

  3. xLauratjj says: Reply

    Ik heb deze zien staan bij Pro Duo! Ga eens een investering moeten doen denk ik!

  4. ladylinn says: Reply

    Ik vind van die lijn vooral de shampoo en conditioner heel fijn. Oh en die geur! Instant summer feeling! <3Ik vind van die lijn vooral de shampoo en conditioner heel fijn. Oh en die geur! Instant summer feeling! <3

Leave a Reply