L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier

Ik ben al jaren fan van de producten van L’Oréal Professionnel (het Mythic Oil gamma is to die for). Toen ze een tijdje geleden het Nutrifier gamma uitbrachten, was ik direct verkocht. Dit gamma bevat glycerol en kokosnootolie – de perfecte combinatie om je haren een hydratatieboost te geven en dus ideaal voor droog en beschadigd haar. Er zitten vijf producten in deze lijn: een shampoo, conditioner, masker, een overnight masque en een DD balm.

Ik start mijn routine met de Nutrifier shampoo, een heerlijke siliconenvrije shampoo met glycerol voor hydratatie en voeding, en kokosnootolie voor een glans. Het ruikt heerlijk en maakt mijn haar soepel en zacht.

Als ik een intense boost nodig heb, dan gebruik ik het Nutrifier Masque. Dit silicoonvrij goedje breng je aan op vochtig haar en laat je 3 tot 5 minuten uitwerken. Even uitspoelen en mijn haar is zoooo zacht!

Als ik geen zin heb om na een wasbeurt het masker te gebruiken, dan grijp ik naar het Overnight Masque. Dit is een luchtige mousse die je in je haar aanbrengt en niet hoeft uit te spoelen. Je kan gewoon zo naar bed gaan, en de volgende ochtend is je haar helemaal hersteld.

Tot slot is er nog de DD Balm. De DD staat voor Dryness-Defense, en het is een product die het haar voedt en helpt beschermen tijdens het stylen. Je brengt het aan van het midden van je haar tot in de puntjes. Het is een topproduct dat bovendien nog eens heerlijk ruikt!

Mijn haar is best fel beschadigd door het verven en uitdunnen, maar deze producten maken altijd een gigantisch verschil. Ik gebruik ze het liefste vlak nadat ik mijn haren nog eens heb geverfd, en dan regelmatig tussendoor voor een herstellende boost. Topgamma voor droog en beschadigd haar!

L’Oréal Expert Série Nutrifier – verkrijgbaar bij een erkende salon

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply