L’Oréal Professionnel Nude Touch

Mijn haar stylen doe ik eigenlijk niet vaak, maar soms wil ik eens iets anders dan gewoon stijl haar. Dankzij het nieuwe L’Oréal Professionnel Nude Touch gamma kan ik toch wat textuur in mijn haar verkrijgen, zonder dat het zwaar of vettig aanvoelt. Kijk snel mee naar mijn review!

Het gamma bestaat uit drie producten: het Pure Texture serum, de Natural Finish haarspray en de Soft Curls mousse.

De verpakking van de producten vind ik alvast prachtig! De zachte, meisjesachtige kleuren spreken me echt aan.

Laten we eens beginnen met het serum. Deze is vooral bedoeld voor het stylen van golvend haar, maar je kan het ook zeker gebruiken op steile lokken. Je brengt het serum aan op handdoekdroog haar om het vervolgens ofwel gewoon te laten drogen, of om te föhnen. Het product geeft je haar textuur, fixatie en glans.

Ik heb deze serum al een paar keer gebruikt en ik vind dat het mijn steil haar een klein beetje doet golven, zeker als je tijdens het föhnen je haar wat modelleert. Het laat je haar niet plakken of vettig aanvoelen, maar fixeert het wel een beetje. De geur is ook heel prettig en fris!

De Soft Curls mousse is mijn minst favoriete product uit dit gamma. Niet omdat het niet goed werkt voor me, maar omdat mijn stijl haar geen baat heeft bij deze mousse en haar werking. Hij zorgt er namelijk voor dat je krullen in model worden gebracht en veerkrachtiger aanvoelen. Ik kan dit product dus niet beoordelen op werking, maar ik kan wel zeggen dat het ook zo lekker ruikt als het serum en makkelijk aanbrengt.

Tot slot mijn favoriet: de Natural Finish spray. Deze heeft ongeveer dezelfde werking als haarlak, maar is in spray vorm. Je kan hem aanbrengen voor meer volume of om je haar in model te brengen. Ook kan je door de dag even wat door je lokken sprayen en boom – instant volume.

Het fijne aan deze spray is dat hij geen plakkerig, ‘hard effect’ geeft. Je kent dat wel, dat je haar stijf staat van de producten. Een klein nadeeltje: hij ruikt een beetje naar alcohol.

Al bij al ben ik heel blij met deze lijn! De producten geven echt een ‘nude touch’ aan je lokken: fixatie en styling maar zonder het zwaar te maken van al die producten. Mijn haar kan heel snel vettig en zwaar worden, maar deze producten geven het dus model zonder al die nadelen. De spray staat alvast standaard op mijn make up tafel!

De producten kosten ongeveer €16,38 en zijn te koop bij de L’Oréal Professionnel kappers.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. petra says: Reply

  Klinken al heel fijne producten en ze zien er echt cute uit!! Heel betaalbaar ook!

 2. Goede review, klinkt heel goed!

 3. beautiesatwork says: Reply

  ze zien er mooi uit 🙂

 4. beautytalkblog says: Reply

  Ze lijken me leuk.. verpakking spreekt me ook aan.. ik ben er nieuwsgierig naar!
  Eefje

 5. beautyforgirls says: Reply

  Ze zien er wel heel goed uit.
  Liefs, xxx

 6. Liesbeth_Vo says: Reply

  Oh ik ben wel benieuwd naar die krullenmousse!

Leave a Reply