L’Oréal Professionnel Mythic Oil

Ik ben al jaren fan van de Mythic Oil producten van L’Oréal Professionnel. Ik denk dat ik al een fles of twee van dit spul heb opgebruikt, en dat wilt heel wat zeggen aangezien het erg zuinig is.

Nu brengt L’Oréal Professionnel een nieuwe lijn met Mythic Oil producten uit, geschikt voor droog tot normaal haar. De producten in deze lijn werden verrijkt met olie die de lokken intens voeden en een superbe glans geven. Ik testte enkele van deze producten uit dus lees snel verder om meer te ontdekken!

L'Oréal Professionnel Mythic Oil

L’Oréal Professionnel ontwikkelde twee gamma’s, specifiek voor dik haar en voor normaal tot fijn haar. Beide lijnen werden verrijkt met hoge concentraties aan oliën (o.a. argan, avocaat en zwarte komijn). Deze zorgen ervoor dat je haar intens gevoed wordt, luchtig aanvoelt en een intense glans krijgt.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil olieshampoo – €17 (250 ml)

Deze olieshampoo behoort tot het gamma voor fijn tot normaal haar. Ik heb redelijk dik haar, maar ik ondervond geen enkel nadeel bij het gebruiken van deze shampoo. Het maakte mijn haar niet zwaarder – integendeel! Mijn lokken voelden superzacht aan en glansden ongelofelijk, maar tegelijkertijd voelde het luchtig aan. En geloof me, ik heb al erg dik en zwaar haar dus dit was een geschenk uit de hemel. De gemberolie en osmanthusextract zorgen ervoor dat de shampoo trouwens erg warm en sensueel ruikt – heerlijk.

L'Oréal Professionnel Mythic Oil

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle & Ontwarrende spray met oliën (allebei €22,10 voor 150 ml)

De ontwarrende spray behoort ook tot het gamma voor fijn tot normaal haar. Het is een lichte spray die je in aanbrengt op vochtig haar en niet hoeft uit te spoelen. Het werkt ontwarrend, verzorgend en vergemakkelijkt het stylen. Ik gebruik het nu standaard na iedere wasbeurt en het zorgt er inderdaad voor dat er minder knopen in mijn haar zitten.

De Creme Universelle is geschikt voor alle haartypes. Het is een 3-in-1 product en dient als pre-shampoo, conditioner en brushing crème. Je kan het dus inmasseren vòòr je je haren wast, erna of tijdens het stylen. Het is echt een fantastisch product want ook deze voelt niet vettig aan, maar zorgt wel voor een intense glans.

L'Oréal Professionnel Mythic Oil

L’Oréal Professionnel Rijk Oliemasker – €23,80 / 200 ml

Ik kan niet zonder een goed haarmasker. Ik gebruikte tot nu regelmatig een maskertje van kokosolie. Heel fijn, maar een heerlijk geurend masker van L’Oréal Professionnel is toch een tikkeltje beter en luxueuzer 😉 Het masker doet wat het belooft: het ontwart, voedt en zorgt voor glanzende lokken. En je moet het slechts 3 minuten laten inwerken – easy peasy! Ik ben er dol op.

L'Oréal Professionnel Mythic Oil

Ik ben dus razend enthousiast over de nieuwe Mythic Oil producten van L’Oréal Professionnel! De producten zijn echt fijn, de verpakking zijn ongelofelijk mooi en de prijzen vallen erg goed mee. Ik raad iedereen dus aan om zo’n productje aan te schaffen. Mijn absolute aanrader is de detangling spray: zo gemakkelijk in gebruik en het doet zoveel voor je lokken.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil – verkrijgbaar bij de kapper

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Oh, het masker maakt me serieus benieuwd… Vind de Mythic Oil geur sowieso heel lekker.

  2. Saraya says: Reply

    Oehh..lijken mij fijne haarproducten, ik ben vooral benieuwd naar de haarmasker 🙂
    X

Leave a Reply