L’Oréal Professionnel Colour Glow Oil

En de prijs voor het product met de mooiste verpakking gaat naar… de Mythic Oil Colour Glow Oil van L’Oréal Professionnel! Zo zou het er aan toe gaan op een beauty-awardshow. Kijk maar eens naar de foto’s van het doosje en vertel me dat ik niet gelijk heb.

De mythische Mythic Oil heeft een nieuwe variant erbij gekregen, namelijk de Colour Glow Oil. Het is een prachtig product dat geschikt is voor gekleurd haar. Nu, ikzelf heb mijn haren enkele maanden geleden gekleurd – van zwart naar heel donkerbruin weliswaar en met behulp van twee doosjes haarverf (al had ik nog een derde kunnen gebruiken). Ondertussen heb ik wel enorme uitgroei, maar ik noem het eerder natural ombre 😉
In ieder geval, ik nam deze olie op de proef en keek of het iets was voor mijn lokken. Benieuwd naar meer?

De Colour Glow Oil bevat veel kostbare ingrediënten, waaronder lijnzaadolie en cranberryolie. Het eerste is zeer rijk aan essentiële vetzuren die de haarvezels omhullen voor meer glans en bescherming. En de cranberryolie is een krachtige anti-oxidant met voedende eigenschappen voor een glamoureus glanseffect.

Deze olie is een manusje-van-alles. Je kan hem bijvoorbeeld vóor een brushing gebruiken zodat je haren extra glad worden gemaakt. Ook in je droog haar kan je enkele druppels verwerken voor een prachtige glans. Oh, én dit product heeft een UV-filter dat je shiny locks beschermt tegen die vreselijke zonnestralen.

L’Oréal is vergeten erbij te vermelden dat deze olie GODDELIJK ruikt. Mijn hemel! Hun vorige Mythic Oil was al een ware streling voor de neus (als dat zelfs kan), maar deze overtreft alles. Je moet het ruiken om het te geloven.

En ook de werking stelt absoluut niet teleur. Hij maakt mijn haren zo zacht als zijde en zo glanzend als… zijde (ik ben poëtisch vandaag) – nie normaal jong, om het op z’n Maasmechels te zeggen. Mijn haren worden trouwens erg snel vettig, maar deze olie versnelt dat proces trouwens totaal niet.
Of hij echt iets doet voor de kleur van mijn haren? Geen idee. Ik heb zo niet het gevoel dat het mijn haarkleur doet opleven of zoiets. Ik vind dat het dezelfde werking heeft als de ‘gewone’ Mythic Oil. Of ik ben gewoon heel blind, dat is een zeer waarschijnlijke optie.

Als je op zoek bent naar een goede haarolie die je bankrekening niet in het rood laat gaan, dan zou ik voor deze gaan! Hij is zeker zo goed als duurdere haarolie’s, en ruikt nog eens verdomd lekker.

De L’Oréal Professionnel Colour Glow Oil kost €19 voor 125 ml en is te koop bij de professionele L’Oréal kappers.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Mary says: Reply

  I also have this and you're right, the smell is divine !

 2. Maya says: Reply

  Ziet er goed uit 😀

 3. Deze is zo fijn, ik gebruik hem wel eens.
  Liefs, xxx

 4. petra says: Reply

  Mijn haar is ook niet gekleurd, dus ik kan niet vergelijken!!
  Maar inderdaad, de verpakking is echt supermooi!!

 5. Marijke says: Reply

  Hj staat hier klaar om getest te worden, je hebt me benieuwd gemaakt!

 6. EmmaWessels says: Reply

  Mooie verpakking idd! Heb zelf nog nooit mijn haren gekleurd…

 7. Esmay says: Reply

  Die lijkt me zo fijn hey! Hoor zoveel goeds hierover!

 8. deijsprinses says: Reply

  Ik ben ook verliefd!

 9. mostlysunnybunny says: Reply

  I haven't tried many oil products on my hair yet, but I might want to take a look at this one!

 10. Ben superbenieuwd naar de geur nu :p

 11. beautiesatwork says: Reply

  de verpakking is inderdaad prachtig 😀

 12. redhotjillypeppers says: Reply

  Ik kleur mijn haar niet dus ik ga het bij de originele Mythic Oil houden (love that stuff) maar je hebt me wel erg benieuwd gemaakt naar de geur !

 13. Oh klinkt fijn ! Mijn haar is ook gekleurd dus het zou wel iets voor mij zijn.

Leave a Reply