L’Oréal Professionnel Hair Chalk + GIVEAWAY (CLOSED)

Al bijna twee jaar loop ik rond met een ombré haarkleur. Ik ben er dol op, maar soms heb ik nood aan iets anders.

En toen hoorde ik over de Hair Chalk van L’Oréal Professionnel. Make up voor je haar, in feite. Het is een uniek product in 8 kleuren dat je haar in een ander kleurtje omtovert en weer verdwijnt met enkele wasbeurten. Lees er snel meer over!

Er zijn nu zeker en vast een paar mensen die denken: ‘Hair chalk? Dat is toch niks nieuws?’ Klopt: je kan je haar onder andere met krijtjes kleuren en dan krijg je hetzelfde effect. Maar krijt is niet bepaald gezond voor je haar. Ik heb al verhalen gelezen over blonde meiden die het krijt niet meer uit hun haar kregen, of dat het hun haarkleur veranderde… Nee, bedankt!

Hair Chalk daarentegen is een revolutionaire inkt op basis van water. Het bevat microvezel polymeren die zich aan de vezel vasthechten en niet uitlopen. Je gaat dus geen vervelende vlekken op je huid of kleren krijgen.
Bovendien is het geschikt voor àlle haarkleuren! Heel fijn om te weten, want mijn donker haar pakt enkel kleur op als ik ze bleek.

Ik ontving eventjes geleden twee flesjes Hair Chalk om zelf uit te proberen. Ik ging voor Bronze Beach en First Date Violet (komt door Katy Perry en haar fantastisch paars haar). Ik kon niet wachten om zelf aan de slag te gaan!

De Hair Chalk gebruiken is enorm simpel. Je krijgt bij de aankoop van een flesje namelijk enkele applicators bij. Daar giet je wat van het product in. Vervolgens breng je het gewoon aan op je haar, even laten drogen, uitkammen en je bent klaar!

Zo zien de applicators eruit. Het zijn eigenlijk gewoon een soort van vezeldoekjes. Ik heb ze gebruikt en het is inderdaad handig, maar je kan ook even goed een sponsje gebruiken of handschoenen aandoen en je handen gebruiken.

Ik demonstreer het even aan de hand van enkele foto’s.

Allereerst scheur je zo’n applicator af en giet je daar een paar druppels Hair Chalk op. Giet niet teveel in één keer; je kan altijd meer aanbrengen.

Vervolgens knijp je de applicator dicht om het product een beetje te verspreiden.

En dan breng je de Hair Chalk gewoon aan op een lok haar. Ik heb hier even snel de twee kleuren geprobeerd op mijn zusje.

Zoals je kunt zien, lijkt het alsof het haar tonnen gel bevat. Maar geen nood!

Je moet het product namelijk nog een minuut laten drogen. Daarna kam je het uit en dit is het resultaat. Voor een nog beter effect föhn je de lokken nog eventjes.

Nu, op deze foto ziet het er allemaal wat slordig uit. Maar ik toon jullie nu foto’s van het product op mijn eigen haar.

Ik bracht de paarse Hair Chalk lichtjes aan op de uiteindes van mijn haar. De kleur ziet er anders uit op mijn haar omdat deze geverfd is – de kleur op bovenstaande foto is hoe het werkelijk is.

Ik was erg benieuwd hoe lang de Hair Chalk zou blijven zitten. Zo zag het er uit na één wasbeurt: meer rozegetint maar nog even fel!

Ondertussen zijn we twee wasbeurten verder en de kleur is er vrijwel uit. Nog één keer en dan is alles weg!

De Hair Chalk houdt 2 tot 10 wasbeurten, afhankelijk van het soort haar dat je hebt. Ik heb geverfd haar en ik had even schrik dat de kleur zich te goed zou vasthechten aan mijn haar waardoor het niet eruit zou gaan, maar dat blijkt geen probleem te zijn.

Trouwens: als je écht van de kleur af wilt, kan je best een shampoo op oliebasis op droog haar aanbrengen, en daarna nog eens wassen met shampoo.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken, is dat het mijn haar een beetje droog maakt. Daarom gebruikte ik een haarmasker en wat olie, en dat probleem werd meteen verholpen.

Voor degenen die nog niet overtuigd zijn: hier zijn enkele toepassingsmogelijkheden van de Hair Chalk!

Je kan een kleurrijke vlecht maken, een chique chignon of een ombré bob.

Nog enkele kapsels die je met de Hair Chalk kan maken:

Eindconclusie: wat een zalig product! Je kan er zoveel interessante looks mee maken, of eens zien hoe een ombré jou zal staan.

De Hair Chalk gebruiken is super simpel. Zelfs met mijn twee linkerhanden verliep alles vlotjes. Daarnaast kan je het product makkelijk uitwassen en laat het geen rare kleur achter. Enkel nadeel is dat je een goed voedende olie of ander product moet gebruiken omdat je haar wat droog kan aanvoelen.

En nu de giveaway! Ik mag namelijk een flesje Hair Chalk in ‘Bronze Beach‘ weggeven van L’Oréal.

Als je je afvraagt hoe ‘Bronze Beach’ eruit zal zien: het is min of meer de kleur die ik met mijn ombre heb (het onderste gedeelte uiteraard). ‘Bronze Beach’ past bij elkaar haarkleur!

Als je wilt meedoen, volg dan onderstaande instructies. Ik kies op 12 december een winnaar uit die van mij deze Hair Chalk ontvangt. De giveaway is open voor zowel België als Nederland.

a Rafflecopter giveaway

Kan je niet wachten of heb je toch liever een andere kleur? Dan kan je hier een verkooppunt in je buurt zoeken. De Hair Chalks kosten €24 per stuk.

Heel veel succes!
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

22 Comment

 1. d1rectly connected says: Reply

  Waar heb je t gehaald?? Ik kan t nergens vinden! 🙁 XO

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je vindt verkooppunten op de website van L'Oréal Professionnel: http://nl.lorealprofessionnel.be/salon-locator

 2. Jacky Baan says: Reply

  En ook vandaaaag!!!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel voor je enthousiasme! Maar je hoeft niet elke dag mee te doen, hoor. Rafflecopter trekt random een winnaar uit de deelnames, en je kan maar één keer meedoen. Toch erg bedankt om te delen!

 3. Jacky Baan says: Reply

  Ik doe vandaag ook weer mee! 😀

 4. Jacky Baan says: Reply

  Ik ga hem nog een keertje delen! Zal echt de perfecte oplossing zijn voor mij!

 5. Nancy says: Reply

  Dit is zo gaaf… Ik ben dringend toe aan een nieuwe look, maar kan even en tijdje niet verven..

  Dit is ideaal!! 10 december jarig, dus super verjaardagscadeau 😉

  😀

 6. Falke says: Reply

  Ik doe zeker mee. Ik volg je al langer op facebook.
  Twitter heb ik niet.
  Lijkt me super om te testen op mijn donker haar 🙂

 7. Jacky Baan says: Reply

  Ik blijf elke dag delen hihi! ♥

 8. Jana says: Reply

  Ziet er tof uit! Helaas heb ik al veel te droog haar dus ga ik dit niet proberen ! x

 9. Oooh wat een tof effect! Dit wil ik ook wel eens proberen 😀 Ik ben je net gaan volgen op facebook, en de L'Oreal pagina ditto.

 10. Esmeralda L says: Reply

  dit is leuk!

 11. Ahhh da's best een leuk resultaat! Ik heb een zwarte ontvangen en die ga ik op een vriend proberen! Als hij me toelaat….

 12. Liesbeth (c&t) says: Reply

  Dat paars gaat je prachtig staan!

  <3

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks sweetie! Vind paars erg mooi staan bij donker haar à la Katy Perry 🙂

 13. beyoutifool says: Reply

  Ooh dit is zo leuk! Tijd om eens iets anders met mijn saaie haar te doen: ik doe mee 🙂

 14. beautiesatwork says: Reply

  ik heb er toch wat schrik voor 🙂 good luck!

 15. Karolien says: Reply

  Ik heb mijn haar nog nooit geverfd maar ik heb me al vaak afgevraagd hoe ik eruit zou zien met een ander kleurtje. Die hairchalks zijn misschien wel een leuke manier om wat te experimenteren :-). Leuke giveaway trouwens!Ik doe mee 😉

 16. chitchatontherocks says: Reply

  Leuke winactie. Veel succes, iedereen!

 17. chucky1012 says: Reply

  Super leuk! Een kleurtje zou ik zo graag willen aan mijn kapsel omdat het feestelijk is en het een complete andere look geeft!
  Ik doe alles wat er gedaan moet worden om aan alle regels te voldoen om kans op deze prijs kans te kunnen maken! 😉

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpic

  Em: dots_223@hotmail.com

 18. Aslihan says: Reply

  Alles gedaan! Ik was al fan van beide pagina's en heb het getweet

 19. Jacky Baan says: Reply

  OMG! Ik wil die wel winnen! Ik kan mijn haar nooit verven en mag het ook niet, maar met deze producten.. ultieme oplossing! Mooi verjaardagscadeautje.. morgen jarig hihi!

Leave a Reply