L’Oréal Nude Magique Cushion

Cushion foundations zijn al langere tijd erg populair. De trend komt van Azië overwaaien, waar je nu zelfs al cushion blushes en concealers kunt vinden. Bij ons was Lancôme de koploper op het gebied van cushion foundations, maar nu vind je ze ook bij L’Oréal Paris. Ontdek meer over de Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Wat is er nu eigenlijk zo speciaal aan cushion foundations? Wel, het kussentje zorgt dat de foundation extra luchtig wordt. Het resultaat is dus een foundation die licht en luchtig aanvoelt en een goede dekking en glans aan de huid geeft.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Je ziet hier de kleur Porcelain, de lichtste tint in het gamma. Er zijn in België zeven kleuren beschikbaar: 01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla, 06 Rose Beige, 07 Golden Beige, 09 Beige en 11 Golden Amber. De mogelijkheden zijn best beperkt, dus als je een hele lichte of donkere huid hebt, ga je helaas geen match kunnen vinden. Er zit wel SPF 29 in de foundation – erg mooi meegenomen!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

De Nude Magique Cushion Foundation komt in een klein compact doosje met twee ‘lagen’. Bovenaan vind je een applicator, gemaakt van scuba materiaal zodat het makkelijk te reinigen is. Als je dat dekseltje omhoog klapt, dan vind je de foundation zelf.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

De foundation zelf is inderdaad erg luchtig qua formule. Je kan met gemak meerdere laagjes aanbrengen, al let je best wel op want teveel laagjes zorgt voor een cakey effect. De dekking is prima, al heb ik op mijn wangen wat meer product nodig vanwege de roodheid. Ik breng het trouwens al deppend met de applicator aan.

Naar mijn mening is de foundation niet erg dewy. Er is een mooie glans aanwezig als je het eerst aanbrengt, maar eenmaal opgedroogd, is het meer matte en heeft het een poedereffect. Voor mij absoluut niet erg aangezien ik een iets vettere huid heb.

Van de houdbaarheid was ik ook wel verschoten. Ik had niet gedacht dat de foundation een hele dag zou overleven, maar dat was wel het geval. Na een lange werkdag moet ik mijn T-zone bijwerken, iets wat altijd gebeurt bij mij, maar voor de rest zat alles er nog prima op.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Er zijn helaas enkele kleine minpuntjes verbonden aan dit product. Het sponsje is misschien niet zo erg hygiënisch, tenzij je deze regelmatig uitwast. Bovendien zit er niet erg veel product in (14,9 gram), en het is zo op als je meerdere laagjes aanbrengt omdat de formule zo dun is. Skip dit product als je dus op zoek bent naar een erg goede dekking, want anders ga je echt niet lang doen met dit product. Wie genoeg heeft aan een lichte tot medium dekking moet dit schatje wél zeker eens proberen!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation – €17,99

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. glamandboyisch says: Reply

    Ik ben er wel benieuwd naar. Ik ga hem toch eens kopen.

  2. Ook al was ik niet zo overtuigd toen ik 'm in de winkel swatchte, ik blijf toch benieuwd… Misschien geef ik 'm nog wel een kans.

Leave a Reply