L’Oréal Color Riche Le Nail Art Nagelstickers

Begin deze week kreeg ik deze superleuke nagelstickers van L’Oréal binnen. Een superleuk motiefje ook, die ik zelf zeker zou uitkiezen! Ik testte deze stickers uit, en vandaag een snelle review.

Heel slim van L’Oréal om op de nail art bandwagon te springen. Vooral nagelstickers zijn erg in trek: geen geknoei meer met nagellak!
Je koopt bij L’Oréal voor €7,99 een velletje van 18 nagelstickers. Deze zijn in 6 verschillende 3D motiefjes verkrijgbaar. Helemaal niet duur eigenlijk, dus zeker het bekijken waard als je eens wilt experimenteren.

De variant die ik heb gekregen is 015 Oh My Diams. Hele leuke naam voor een heel leuk motiefje!

De stickers zijn glanzend zwart en bezet met allemaal kleine steentje. Staat heel chique en schattig, maar ook classy.

Er zitten dus 18 stickers op zo’n velletje, allemaal in verschillende formaten. Zo kan je ze gemakkelijk aanpassen aan de breedte van je nagels.

Het gebruik is simpel: je kiest eerst het juiste formaat dat bij je nagel past. Je trekt de sticker van het velletje af en plakt het op je nagel. Daarna knip je eerst het grootste deel af. Vervolgens werk je de randjes bij met een vijltje. Oh, en altijd je nagels even ontvetten met een nagellakremover voordat je aan dit proces begint!

Wat ik vond is dat het moeilijk was om de sticker volledig ‘plat’ op de nagel te plakken. Zoals je links op de foto ziet, zijn er nog wat kreukels aanwezig. Het helemaal glad krijgen lukt niet zo goed, ook door de steentjes die op de sticker zitten.
Bij het knippen en vijlen zitten deze steentjes ook wat in de weg. Maar met wat moeite lukt het zeker om een fatsoenlijk resultaat te verkrijgen.

Het resultaat zelf vind ik erg mooi! Oke, er zijn hier en daar wat kreukjes en bobbeltjes, maar dat valt echt niet erg op.

De houdbaarheid is echt verrassend goed. Ik draag deze stickers al twee dagen, en nog steeds zit alles netjes op z’n plaats.
Tot nu toe vond ik de nagelstickers van de Hema het beste, maar deze waren echt vreselijk om te verwijderen. Deze kan je gewoon van je nagels aftrekken, zonder al te veel moeite. Er blijven nog wat lijmrestjes over op de nagels, maar deze kunnen snel verwijderd worden met een beetje remover.

Dit zijn nu echt wel mijn favoriete nagelstickers! Ze houden echt heel lang en zijn nog eens erg gemakkelijk om te verwijderen. Ze beschadigen de nagels trouwens amper.
Het enige nadeel was dat het vijlen en knippen niet zo gemakkelijk verliep door die steentjes op deze stickers, maar met andere motiefjes zal dit probleem wel niet voorkomen.

Ik raad deze stickers zeker aan! Ze zijn echt niet duur, makkelijk in gebruik en blijven lang zitten. Heel leuk voor de feestdagen, om al je nagels te voorzien van wat bling, of als leuk accentje op één van je nagels.

De L’Oréal nagelstickers kosten €7,99 en zijn te koop bij o.a. het Kruidvat.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ik vind het wel leuk ^^

 2. Selma says: Reply

  Ik ben denk ik veel te onhandig om ze aan te brengen 😉 .

 3. Leuk zo die steentjes :). Ik heb zelf nog nooit zo'n nagelstickers geprobeerd, het lijkt me zo'n geknoei soms, hehe.

 4. beautiesatwork says: Reply

  ziet er mooi uit 🙂

 5. Och, die zien er mooi uit op je nagels! Ofwel ben ik te lomp om ze mooi aan te brengen 😐

 6. Super dat het goede kwaliteit is, ze zijn leuk!

 7. Ziet er leuk uit en inderdaad mooi te verwijderen. Ik blijf dat toch wel duur vinden voor 1x dragen maar goed 😛 Voor een feestje kan dat zeker wel eens he!

  <3

Leave a Reply