L’Occitane Verveine Gel Douche x Eau de Toilette

Ik moet het niet meer zeggen want jullie weten het ongetwijfeld al: ik ben dol op citrus. Dus toen L’Occitane haar Verveine (verbena) lijn uitbreidde, stond ik te springen om de nieuwe producten in mijn handen te krijgen.

Vorige week ontving ik een douchegel en een parfum uit deze heerlijke lijn. Sindsdien gebruik ik de douchegel elke dag, en het parfum ligt altijd binnen handbereik. En hoewel jullie al zeker kunnen zijn dat deze review positief gaat zijn, wil ik graag mijn mening en enkele foto’s met jullie delen.

L’Occitane heeft al tijden een lijn met verbenaproducten, maar sinds kort heeft het merk haar assortiment uitgebreid met een ‘munt verbena’-lijn en een ‘citrus verbena’-lijn. Deze douchegel en eau de toilette komen uit de ‘verbena original’-lijn.

De producten bevatten verbena, een citroenachtige plant dat al sinds de oudheid in het Middellandse Zeegebied gekweekt wordt. Het extract van verbena zit in al deze producten verwerkt, waardoor ze een heerlijke, frisse aroma hebben waar ik gewoon dol van word!

Ik heb al eerder een verbena douchegel van L’Occitane gehad, en ik was ZO verdrietig toen deze op was. De citrusgeur geeft je een echte energieboost waardoor je meteen wakker schiet. Handig voor trage ochtenden dus 😉

De douchegel bevat kleine bolletjes muntextract die, nadat ze in contact komen met water, openbarsten. Deze geven je een extra frisse boost. Je kan ook de gel zonder bolletjes verkrijgen.
Persoonlijk merk ik niet veel van die bolletjes of van een muntgeur, dus voor mij hoeft het niet meteen. Maar met of zonder: ik ben gék op deze douchegel! Ik zie mezelf nog een paar flessen van dit goedje in huis halen.

De Eau de Toilette is ook zo’n fantastisch product met dezelfde heerlijke geur. De noten zijn als volgt:

– top: sinaasappel, citroen
hart: verbena, petitgrain
– basis: roos, geranium

De verpakking vind ik al geweldig: simpel licht getint glas met een mooi patroontje. Dat reflecteert ook de simpele (maar heerlijke) geur van dit parfum.

Op zulke warme dagen als deze is zo’n geur onmisbaar. Je wilt lekker ruiken, maar hebt geen zin in een zware, warme geur (ik in ieder geval toch niet). Ik grijp daarom al dagen aan een stuk naar deze fles!
Je kan dit parfum ook perfect op je lakens of kussen verstuiven, want het is niet zo’n zoete of zware geur maar eerder fris en licht.

Ik denk dat ik nog nooit zo blij ben geweest met een productlijn als met deze Verveine-lijn. De producten zijn me op het lijf geschreven (letterlijk en figuurlijk), en het liefst zou ik àlle producten uit dit assortiment in huis halen. Ik heb in ieder geval al de Body Mist en Citrus Eau De Toilette op mijn verjaardagswishlisht gezet, dus misschien bezit ik binnenkort wat meer producten uit dit fantastische gamma.

Verveine Eau de Toilette 50 ml – €34
Verveine Gel Douche 250 ml – €14

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Marijke says: Reply

  Ik heb eens mini's gehad van de Verveine lijn, zalige producten!!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja hé, heerlijk!

 2. Die douchegel ziet er zo mooi uit 🙂

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  ik ben echt verliefd op l'occitane, het is zo'n merk dat me nooit teleurstelt 🙂

 4. Kim says: Reply

  Deze lijn vind ik ook echt heerlijk!

Leave a Reply