L’Occitane Citrus Verbena Sorbet Body Cream

Wie mijn blog af en toe leest, zal ongetwijfeld wel iets van mijn citroen-obsessie hebben opgepikt. Mijn vrienden weten dit ook al, en ik heb van mijn beste vriendin voor mijn verjaardag dus enkele producten van de L’Occitane Citrus Verbena lijn gekregen (thx E.). Deze Citrus Verbena Sorbet Body Cream gebruik ik nu dagelijks en ik ben er dol, dol, DOL op!

Ik toonde al eerder enkele producten uit de Verveine-lijn (klik hier voor een snelle recap). Deze body cream komt uit de citrus verbena-lijn, dus dat is niet helemaal hetzelfde.

Deze body cream werd verrijkt met een voedende citroenextract. Het verzacht en parfumeert de huid met verfrissende citrusgeuren en organische verbena. De speciale textuur verkoelt de huid meteen en laat een intens gevoel van frisheid achter.

De textuur van deze body cream valt meteen op. Het is geen dikke creme, maar echt sorbetachtig! En het ruikt ZO lekker – je kan het bijna zo oplepelen.

Het gekke is dat dit product de huid ook echt verkoelt. Het was dus voor mij onmisbaar in de zomer, want het verfrist en koelt af.

Ook erg fijn: de creme smeert erg gemakkelijk uit en trekt supersnel in. Het voedt mijn huid ook goed en laat geen vettig laagje achter. Mijn huid voelt na gebruik altijd lekker koel aan.

En de geur – OMG! ZO lekker. De scherpe geur maakt je direct wakker en geeft je een echte energieboost. En het verkoelende effect kikkert je ook direct op.

En nog voor de geïnteresseerden: de ingrediëntenlijst.

Ik ben echt verzot op deze body cream van L’Occitane. Het is ook best een grote pot (250 ml) dus je doet er lekker lang mee. Per keer heb je ook maar een héél klein beetje product nodig, dus het is extra voordelig.

L’Occitane Citrus Verbena Body Cream – €31 / 250 ml

Verkrijgbaar bij de L’Occitane winkels of online.

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Die geur klinkt heerlijk! En dat verkoelende gevoel klinkt ook heel goed.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Yep, het heeft heel erg geholpen in de zomer 🙂

 2. Latanie says: Reply

  Heb nog een heleboel mini's van Verbena die je mag hebben om uw citroen verslaving te voeden 😉

 3. beautiesatwork says: Reply

  kan me de frisse geur al helemaal voorstellen 🙂

 4. chucky1012 says: Reply

  Ziet er goed uit! Oeps…. die zet ik op mijn wishlist om kado te krijgen! 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   DOEN! Je gaat er geen spijt van krijgen 😀

Leave a Reply