LoboGato handmade & personalized jewelry

Toen ik hoorde dat ik een giveaway bij de lieve Birte had gewonnen, sprong ik een gat in de lucht. Ik had al een tijdje de juwelen van LoboGato op het oog, en nu had ik dus een paar v-shape earrings in mijn bezit. Lees snel verder om meer over LoboGato te weten te komen!

LoboGato is een merk van eigen bodem en werd gecreëerd door Veerle en Katrijn, twee vriendinnen met een gedeelde passie voor mooie juwelen. In 2010 volgden de dames een cursus juwelen maken, en zo begon hun succesverhaal.

Al snel verkochten Veerle en Katrijn hun creaties aan een selectie winkels en natuurlijk op hun eigen website. Ze blijven vernieuwen door originele stukken te maken en nieuwe cursussen te volgen (zelfs eentje aan de London Fashion College!).

Ik ontving vorige week dus deze schattige oorbellen. Precies mijn stijl: simpel, elegant en strak, maar het springt toch in het oog.

Ik ben echt verliefd op deze oorbellen, vooral door het feit dat je ziet dat ze handgemaakt zijn. Lekker vintage! De charme vind ik vooral terug door het feit dat iemand zélf deze juwelen heeft ontworpen en in elkaar heeft gestoken. Dat is eens iets anders dan massaproductie!

Ook superleuk: deze unieke sluiting. Het geeft toch een fancy schmancy uitstraling, zeker als je je haren opsteekt en deze schatjes aanhebt.

Dit paar oorbellen ga ik zeker en vast koesteren maar vooral veel dragen. Simpel maar toch een beetje edgy dankzij de scherpe hoeken – I love it.

Natuurlijk heb ik de webshop van LoboGato al onder de loep genomen en mijn favoriete stukken eruit gehaald. De lange ketting bijvoorbeeld is echt to die for. Het roept gewoon mijn naam. Ik ben zeer hard aan het overwegen om deze in huis te halen!

Ook deze ruitjesring hoort ook thuis in mijn collectie. En een gepersonaliseerde armband is hét perfecte cadeau voor iemand!

Als je mij nu vraagt wat mijn favoriete Belgische juwelenmerk is? Dan gaat het antwoord zeer zeker LoboGato zijn.

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. LoboGato says: Reply

  Bedankt voor deze leuke post! En het doet ons heel veel plezier dat onze juwelen zo in de smaak vallen.
  In februari mogen jullie een nieuwe collectie verwachten!
  Groetjes,
  Katrijn & Veerle http://www.lobogato.com

  1. DianaAPBL says: Reply

   Graag gedaan! Ik kijk er al heel erg naar uit!

 2. Ooooh lucky you, wat een toffe sieraden!

 3. Manon van Rijsbergen says: Reply

  Ik heb van dit merk een kettinkje met een mini mondharmonica gekregen, ze hebben leuke dingen 🙂

 4. Jana says: Reply

  Heel erg mooi !

 5. redhotjillypeppers says: Reply

  Mooi! Ook echt helemaal mijn ding.

 6. DianaAPBL says: Reply

  Een dikke dankuwel aan jou en de onschuldige hand van Robby! <3

 7. chitchatontherocks says: Reply

  Heel veel plezier met je oorbellen, ze hebben inderdaad énorm leuke juwelen, he? En bedankt voor de link, it means a lot!

Leave a Reply