Ligne Graphique de Chanel – Bronze

Vandaag weer een nieuwe kerstcollectie op de blog! Ik toon jullie graag een productje uit de Nuit Infinie kerstcollectie van Chanel. Ontmoet de Ligne Graphique de Chanel in Bronze.

De Ligne Graphique de Chanel is een vloeibare eyeliner die waterproof is maar toch gemakkelijk te verwijderen is. Het vaste gamma bestaat uit 3 tinten (Noir Noir, Platine en Purple) maar voor deze kerstcollectie brengt Chanel een limited edition kleur uit: 117 Bronze.

Deze eyeliner belooft om je ogen in één lijntje te accentueren dankzij de soepele, spits toelopende kwast. De eyeliner is langhoudend en de finish is intens glanzend en glossy. Het is bovendien waterproof, maar je kan het al verwijderen met lauw water of een gewone make-up remover.

De verpakking van deze eyeliner vind ik alvast PRACHTIG. De lange, smalle huls straalt iets elegants uit. Het Chanellogo zorgt dan weer voor dat luxe-effect!

Normaal heb ik altijd veel schrik van vloeibare eyeliners omdat ik niet met de kwastjes kan werken. Ik hou meer van stifteyeliners – veel gemakkelijker, geen geknoei en ligt fijner in de hand.
Van kwastjes blijf ik al helemaal weg! Ik kan daar geen strakke lijn mee trekken, en de helft van het product belandt op mijn wimpers.

Gelukkig heb ik dat probleem niet met dit kwastje. Deze is namelijk erg lang en spits waardoor ik met gemak een lijntje kan trekken zònder ondertussen mijn wimpers te verven. Je kan er bovendien erg strakke en wat bredere lijnen mee maken – het hangt allemaal af van hoe je de kwast gebruikt.

Deze swatch is met één veegje gemaakt. Indrukwekkend, niet?! De pigmentatie is enorm intens. Je moet echt niet meerdere laagjes aanbrengen voor een dekkend effect.

Bovendien droogt de eyeliner ook razendsnel op. Je kan het misschien al zien, maar de onderkant van het lijntje is al volledig opgedroogd. En dat terwijl ik swatchte en twee seconden later een foto trok.

Langhoudend is deze eyeliner zeker! Ik heb er een hele dag mee rondgelopen (regen, een onverwachts dutje) en het bleef perfect zitten. De kleur was ook niet vervaagd en het liep ook niet uit.

Heel leuk aan Chanel is dat ze altijd een kleine gebruiksaanwijzing bij hun producten stoppen. Bij deze eyeliner zat dit papiertje, met tips voor een naturelle look en een gewaagdere versie ervan.

Hier is een snelle foto van de eyeliner in actie. Sorry voor de crappy kwaliteit, ik heb deze foto gemaakt met mijn tablet. Maar je ziet de kleur goed en dat je een erg fijn, spits lijntje kan trekken.

Ik vind de kleur erg mooi en best uniek. Het is brons, maar met een mosgroene, gouden ondertoon. De meeste bronskleuren hebben een bruine ondertoon. Dat maakt van dit kleurtje een musthave want zo heb ik er nog niet veel gezien!

Ik ben zeker en vast een fan van deze Ligne Graphique de Chanel! Het is een prijzig product, maar de kleur is uniek en de formule is ZO fijn. Het droogt enorm snel op en blijft echt waar de héle dag zitten.

En zelfs al zie je deze kleur niet zitten – je kan nog altijd voor de ‘gewone’ zwarte variant gaan. Want een vloeibare eyeliner moét je gewoon in huis hebben, en deze van Chanel is elke eurocent waard.

Ligne Graphique de Chanel ‘Bronze’ (limited edition) – €33 ; nu in de winkels als onderdeel van de Nuit Infinie kerstcollectie.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Jacky Baan says: Reply

  Deze is erg mooi! Lijkt op een favoriete kleur nagellak van mij!

 2. wendybeautyties says: Reply

  Wat een mooie kleur! Heel erg bijzonder.

 3. Mooie kleur, en aan de applicatie te zien is hij erg handig in gebruik!

 4. Het ziet er super goed uit! Inderdaad goed pigment en het lijntje ziet er strak uit. Ik ga naar deze uitkijken als ik nog eens in de winkel sta! 🙂

 5. Sofie says: Reply

  Ik ben ook niet zo voor de kwastjes, maar het ziet er eigenlijk wel goed uit 🙂

 6. beautiesatwork says: Reply

  inderdaad een origineel kleurtje 🙂

 7. Lovely! Ik vind zo'n ander kleurtje dan normaal best erg mooi, kan ook goed werken over een wat donkerdere kleur volgens mij!

 8. Mme_Sophistique says: Reply

  awww pretty! staat echt heel mooi bij je, niet zo hard als zwart maar toch mooi strak en geeft wel wat meer diepte

  1. DianaAPBL says: Reply

   Heel mooi gezegd! Inderdaad niet zo zwaar als zwart.

 9. Waw, supermooi deze! Staat je ook heel goed 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks! Doet me denken aan jouw YSL Babydoll liner 🙂

 10. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, I like this shade and it looks fantastic on you! I am really bad at using eyeliners with this kind of applicator though, so I think I'll pass! The only type of tip I can handle is the felt-tip one!

  1. DianaAPBL says: Reply

   I prefer felt-tip liners as well, but this one is very long so it doesn't brush against my lashes. I like it!

Leave a Reply