Le Petit Marseillais Herstellende Melk

Tijdens de PR dagen in Antwerpen (bekijk de foto’s nog eens hier!) sprong ik binnen bij de superlieve mensen van PR Style. Dankzij hen mocht ik deze superfijne Herstellende Melk van Le Petit Marseillais testen. Deze zit in de nieuwe Body Repair gamma. Vandaag een snelle review!

Nu de winter het hele land in z’n greep heeft, moeten vooral onze huidjes het vergelden. Gelukkig helpt Le Petit Marseillais ons met dit Body Repair gamma! Dit gamma is speciaal ontwikkeld om de huid te verzachten, voeden en te beschermen. Samen met een zacht parfum maakt het je huid terug superzacht.

De melk zit in een grote flacon met een pompsysteem – handig en hygiënisch. Ik gebruik deze melk al zo’n twee weken, en bij het eerste gebruik was ik enorm geschrokken van  hoe geweldig hij werkt!
De melk is wit en dik van structuur en ruikt zooo lekker. Het is zo’n beetje die typische Le Petit Marseillais geur – de kenners zullen me wel begrijpen.

Het uitsmeren verloopt erg gemakkelijk. En hetgeen wat mij vooral deed verschieten, was hoe snél de melk intrekt. Ik begon met mijn armen in te smeren, en toen ik klaar was met mijn benen waren mijn armen al niet meer plakkerig! Omdat het zo snel gaat, gebruik ik deze melk nu elke avond. Vroeger nam ik de moeite niet eens om mezelf in te smeren want ik moest altijd lang wachten tot de crème ingetrokken was. Nu dus niet meer, hoera!

Ik ben zeker fan van deze herstellende melk. Zeker een aanrader voor degenen die echt geen zin hebben om zichzelf uitgebreid in te smeren en te wachten tot het ingetrokken is. Voor mij is het een echte schot in de roos!

De Herstellende Melk kost €4,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. De handcrème is in ieder geval fijn, ik twijfel er niet aan dat deze dat ook is!

 2. Inge says: Reply

  Klinkt goed! 🙂

 3. Marijke says: Reply

  Ik ben ook grote fan! 🙂 Looovee de geur!

 4. Deze lijkt mij erg fijn.
  Liefs, xxx

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik moet hem nog testen 🙂

 6. Ik heb hem ook! Zelf had ik ook niet verwahct dat hij zo fijn zou werken, maar ondertussen staat hij naast mijn bed en gebruik ik niets anders meer! Super zalige geur ook!

Leave a Reply