Lancôme La Nuit Trésor

 

“Every 100 years there is an encounter between two stars that are irresistibly attracted to each other until they collide. The impact generates the treasured black diamond. La Nuit Tresor is the Black Diamond of Lâncome.

 

De parfums van Lancôme zijn in mijn ogen sensueel, avontuurlijk en speels. Ik was al een fan van de originele Trésor, maar nu heb ik ook La Nuit Trésor in mijn bezit. Lees snel verder om meer te ontdekken over deze ‘zwarte diamant’.

Lancôme La Nuit Trésor

La Nuit Trésor is een parfum voor vrouwen die geloven in het moderne liefdesverhaal, in liefde op het eerste gezicht en die eerste magische kus. Lancôme combineert bloemige en zware noten en creëert daarmee een unieke geur, verpakt in een prachtige flacon in de vorm van een zwart-roze edelsteen. Een hele leuke toets is de zwarte roos rond de dop – een knipoog naar één van de hoofdingrediënten van het parfum.

Lancôme La Nuit Trésor

La Nuit Trésor opent met topnoten van lychee en frambozen – licht en fris. De middelste noten bevatten essentie van zwarte rozen en wierook. Tot slot ronden het absolu van de vanilleorchidee Tahitensis, patchouli en papyrus de basisnoten af.

Lancôme La Nuit Trésor

La Nuit Trésor is een zware doch frisse geur die menig mensen zal kunnen bekoren – jong én oud. En de flacon heeft een enorm hoog hebben-gehalte!

Lancôme La Nuit Trésor

Lancôme La Nuit Trésor: 50 ml – €75,60 / 75 ml – €96

Verkrijgbaar in de parfumerie

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply