Lancaster Aquamilk Day Fluid

Een goede hydraterende dagcrème vinden is voor mij niet zo evident. Ik heb droge wangen, met een redelijk vette T-zone en kin. Vaak zijn crèmes precies té rijk voor me, waardoor er een vettig laagje op mijn huid blijft liggen. Dat heb ik ook met varianten voor de vette huid. Dus: een heel vervelend probleem!

Gelukkig heb ik nu dé oplossing gevonden. Ontmoet mijn nieuwe favoriet: de Lancaster Aquamilk Day Fluid.

Ik test deze fluid al een dikke twee weken uit, en ik ben er absoluut verliefd op. Ik ken echt waar geen fijnere dagcrème (al mag ik eigenlijk geen ‘crème’ zeggen, want het is een fluide)!

De Aquamilk lijn is geschikt voor huidjes van alle leeftijden en is verrijkt met honing- en kokosextracten. En die geur komt je ook meteen tegemoet als je hem aanbrengt. Heerlijk!

Bovendien is de Aquamilk verkrijgbaar in verschillende varianten. Je hebt een rijkere crème voor de droge huid, en deze is voor de normale tot vette huid. Het gamma bestaat verder nog uit een bodycrème, een lippenbalsem enzovoort.

De fluide heeft een redelijk dunne structuur en ruikt – zoals ik al vermeldde – heerlijk. Hij smeert heel gemakkelijk uit, en nu komt het beste: hij trekt enorm snel in. Echt, binnen 3 tellen heeft je huid het goedje al geabsorbeerd, en voelt het zacht en gehydrateerd aan. Echt, zo gek!

Deze fluide is dus zeker geschikt voor de Speedy Gonzalesen (?) onder ons. Ikzelf heb echt geen zin om 5 minuten te wachten eer mijn dagcrème is ingetrokken, om daarna met mijn make up te kunnen beginnen. Nee, met Aquamilk is het opsmeren, 1-2-3 en je kan weer verder.

Bovendien is deze fluide goed voedend voor de drogere plekken op mijn huid, maar hij is niet té op de vettere zones. Love it!

Hetgeen wat mij ook verrast had, was de prijs. Ik vind hem eigenlijk echt niet duur – zo’n €25 voor 50 ml. Ik dacht dat je bij Lancaster diep in je portefeuille moest graven, maar blijkbaar dus niet. Ik ga me zeker nog een tubetje halen als hij op is, no doubt!

Lancaster Aquamilk Day Fluid – €25/50 ml
(verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris, Douglas en De Bijenkorf)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

  1. Oh waauw, klinkt veelbelovend! Misschien probeer ik hem ook wel. En ik ben ook zo'n Speedy Gonzales-type 😉

  2. Ik vind hem ook super fijn ! En trekt zoo snel in, zalig !

  3. Selma says: Reply

    Wat fijn dat je eindelijk een crème gevonden hebt die geschikt is voor je!

  4. Lijkt me wel fijn!

  5. beautiesatwork says: Reply

    ik ben er ook tevreden over 🙂

Leave a Reply