Laatste seizoen ‘Vermist’ op VIER

Aan alle mooie liedjes komt een einde… Helaas ook aan ‘Vermist’, mijn favoriete Vlaamse serie. Vanaf overmorgen is het zevende en  allerlaatste seizoen te zien op VIER om 21u15.

2 (76)

Vorig jaar trok ik naar Mechelen voor de première van het vorige seizoen. Wat een fantastische beleving! Niet alleen kreeg ik de twee eerste afleveringen in avant-première te zien – ik ontmoette er ook de cast & crew. En ja, ik heb ook de enige echte Kevin Janssen aangeklampt, heb een babbeltje geslagen met Charlotte Vandermeersch en ging op de foto met Stan Van Samang. HEAVEN. Lees er hier meer over.

Nu was er vorige week ook een screening, maar helaas kon ik er niet bij zijn vanwege een geval van de griep. UGH, daar ging mijn kans om Stan te omhelzen. Zeker omdat dit het laatste seizoen is!

14 (32)

Gelukkig kan ik Stan en co vanaf overmorgen weer bewonderen op het kleine scherm. De eerste aflevering lijkt me al direct geweldig want de mannen van “De Ideale Wereld” spelen zichzelf – laughter guaranteed!

2 (76)

Het waren dus 7 prachtige jaren vol spanning en emotie. Sommige afleveringen waren echt Hollywood waardig, en de acteerprestaties waren fenomenaal. Dus, bedankt, Vermist, voor de rollercoaster aan emoties. En voor de Stan en Kevin, natuurlijk.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Droika Engelen says: Reply

  vind het jammer dat Kevin Janssens niet meer meespeelt. Vond de eerste aflevering "Eline" wat mager eigenlijk

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad jammer! 'Eline' vond ik ook wat minder, maar wel leuk dat de mannen van de Ideale Wereld meededen!

 2. Saraya says: Reply

  Vermist was een leuke spannende serie 🙂
  X

 3. Vanessa says: Reply

  Vermist is ook één van mijn favoriete tv series. Sterke personages en spannende verhalen. Jammer dat dit het laatste seizoen is, maar we gaan er dan ook dubbel en dik van genieten hè 😉

 4. Nooit gezien! Logisch ook, want we hebben hier natuurlijk geen Belgische tv. Jammer, want Stan en Kevin kunnen mij beide wel bekoren 😉

Leave a Reply