La Roche Posay Effaclar K

De Effaclar K verzorging van La Roche Posay wordt al lang aanbeden door menig beautybloggers. Dit goedje werkt als een wondermiddel tegen verstopte poriën en vervelende puistjes. Ik gebruik hem al bijna een jaar en zweer er nog steeds bij! Dit is ondertussen al mijn derde tube.

Nog een speciale shout-out aan Phil, omdat hij me heeft voorgesteld aan dit prachtig product.

Deze Effaclar K is een soort van serum dat geschikt is voor de gemengde tot vette huid met een onregelmatige huidoppervlak en verstopte poriën. Je brengt het ‘s morgens en/of ‘s avonds aan op een gereinigde huid. Dat kan over het hele gezicht (is ook heel geschikt als make upbasis),  maar je kan het ook doelgericht op puistjes aanbrengen.

Ik gebruik dit serum nu al bijna een dik jaar en ik ben echt verliefd.

Het product helpt echt tegen een onregelmatige huidoppervlak! Ik heb soms last van een huid vol ‘broebels’, als ik het zo mag zeggen. Geen echte puistjes, en het valt ook niet op van een normale afstand. Maar als ik in de spiegel kijk zie ik hele kleine bultjes, wat voor een onregelmatige huid zorgt. Ook de verstopte poriën op mijn neus schreeuwen om aandacht.

Ik heb een tijdje dit product over mijn hele gezicht gebruikt, zowel dag als nacht. Dit is meer een intensievere behandeling en zou ik niet aan iedereen aanraden. Ik kreeg na een tijdje toch wat droge plekjes, dus ik zou het in ieder geval niet élke dag zo doen. Bovendien kan het dat het product zijn effect ook wat verliest, en dat wil je natuurlijk niet.
In ieder geval, als ik het zo gebruik is mijn huid binnen een paar dagen helemaal terug glad. Echt! Samen met nog enkele productjes in mijn stash is mijn huid binnen een oogwenk terug superglad en soepel.

Zo’n behandeling is natuurlijk niet altijd nodig. Soms gebruik ik het gewoon op beginnende puistjes, en ze zijn de dag erna weer weg.
Ook tegen meeëters werkt dit schatje erg goed. Ik gebruik het ‘s avonds en de volgende ochtend zijn die vervelende zwarte puntjes weer weg. Dit moet je wel volhouden, want anders zijn de meeëters gewoon meteen weer terug.

Het enige waar ik geen fan van ben, is de geur. Deze vind ik echt niet lekker ruiken, brrr. Maar goed, wie mooi wilt zijn… 😉

La Roche Posay Effaclar K – €13,95

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

17 Comment

 1. Ik denk dat ik deze ook een tijdje heb gebruikt, in mijn pre-roaccutane tijden. Ik ben sowieso een la Roche Posay fan 🙂

 2. Looks good. Al veel positiefs over gehoord, ik ben benieuwd 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zeker proberen. Het is niet zo duur, en met een tube doe je héél lang!

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  voor mij werkte hij destijds niet zo goed, ik heb triacneal van avene, superspul

 4. Ik gebruik de Duo, die is ietske straffer, maar ik moest dan ook echt acne tegengaan.. Worked like a charm! Effaclar = heaven

  1. DianaAPBL says: Reply

   De Duo wil ik ook proberen!

 5. Ik ga deze ook eens kopen ! Heb de laatste tijd wat last van "broebels:d" op mn kaaklijn.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Haha, ik ben blij dat je me begrijpt, met m\’n \’broebels\’ :p

 6. Carmen says: Reply

  Ik gebruik hem nu in de 'zomer' 's ochtends over mijn hele gezicht en in de winter enkel op m'n T-zone. Al bezig aan m'n derde tube en heb alweer een back up liggen #fan!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja hé! Zalig product. Is ook mijn de tube 😀

 7. beautiesatwork says: Reply

  ik ben ook fan!

 8. Sofie says: Reply

  Oh, ik ben ook zo gek op dit product! Ik kan echt niet meer zonder! Als ik het één avond niet aanbreng, is dat onmiddellijk te zien. Een musthave voor iedereen die van z'n huid houdt!

 9. Redhotjillypeppers says: Reply

  Echt een fijn product ! Ik vind de geur wel lekker eigenlijk, doet me een beetje aan citrus denken 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik herinner me inderdaad nog dat je dat eens hebt gezegd! Ik ruik een beetje citrus maar ik blijf het vies vinden.

 10. mostlysunnybunny says: Reply

  I just bought my third tube of this! Absolutely cannot live without it! It's so gentle yet effective, kinda like the best of both worlds!

 11. Haha graag gedaan, als je nog aanraders wilt.. je weet me te vinden 😉
  Ik heb zelf nog 2 backups gekocht voor als nieuwe producten "ongewenste" effecten vertonen.
  Je kan effaclar K eerder een 'basic' noemen voor elke beauty blogger.

  Vind niet dat het veel ruikt, als je stank wilt ga maar eens naar perricone.. here fishy fishy

  1. DianaAPBL says: Reply

   Perricone – klinkt erg duur!

Leave a Reply