Kiehl’s is jarig + Lip Balm #1 review

Er is er een jarig, en dat is… Kiehl’s Antwerpen! Deze winkel blaast deze maand nog vijf kaarsjes uit. Reden genoeg om te feesten en om de winkel in een nieuw kleedje te steken.

Het sprookjesverhaal begon zo’n 161 jaar geleden in New York met de visionaire apotheker John Kiehl. Zijn apotheek in de East Village werd al snel beroemd om haar formules die gebruik maakten van hoge concentraties doeltreffende natuurlijke ingrediënten.

Ook vandaag de dag blijft Kiehl’s wereldberoemd voor zijn uitgebreid gamma die een aangepaste en persoonlijke verzorgingsroutine perfect mogelijk maakt voor elk haar- en huidtype. Getrainde Kiehl’s consulenten zijn trouwens steeds beschikbaar voor advies en een gepersonaliseerde analyse die ze aanvullen met gratis staaltjes zodat klanten de producten kunnen testen. Try before you buy is dan dé motto bij Kiehl’s.

Één van de best verkochte producten uit het gamma van Kiehl’s is de Lip Balm #1. Ik vond dit schatje in de Deauty box van deze maand, en gebruik hem nu al elke dag met plezier. Deze lippenbalsem is verrijkt met katoenzaadolie en beschermt de lippen tegen zon, wind en kou. Geen overbodige luxe met dit weer tegenwoordig, denk ik zo.

Ondertussen is deze Lip Balm #1 echt mijn favoriet geworden. Het heeft zelfs mijn Rosebud Salve van de troon gestoten, en dit omdat deze geen smaakje achterlaat en makkelijker uitsmeert. Bovendien is hij minder vettig én hydrateert hij beter. Ik ben overtuigd!

Kiehl’s Lip Balm #1 – 15 ml/€8

Kiehl’s Store: Lombardenvest 80, 2000 Antwerpen
Kiehl’s Store: Koestraat 18, 9000 Gent
Kiehl’s @ Senteurs d’Ailleurs: 1A PLace Stéphanie, 1050 Brussel

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ik heb deze ook, erg fijn product.
  Liefs, xxx

 2. Ik vind hem ook erg fijn!

 3. Astrid says: Reply

  Misschien moet ik die lip balm dan toch eens proberen 🙂 Heb hem al vaak vast gehad maar telkens terug gelegt :p Ik wacht wel tot mijn Mac Lip Conditioner leeg is, daar zit nog een heel klein beetje in 🙂
  xxx

 4. Yay, happy birthday Kiehl's 🙂 Ik heb onlangs (eindelijk!) mijn eerste Kiehl's product gekocht.

 5. beautiesatwork says: Reply

  believe it or not, maar ik heb nog geen enkel kiehl's product 🙂

  1. deijsprinses says: Reply

   Ai ai ai 😉
   Een zeepke eens proberen?

 6. Kelly says: Reply

  Klinkt wel goed! En als je zegt dat die zelfs beter is dan Rosebud Salve :O , word dus eens uitproberen!

Leave a Reply