Kerstcadeau idee: Pokémon Sun & Moon

Ik ben al sinds kleins af aan een gigantische fan van Pokémon, en ik ben zó blij dat Nintendo om de zoveel tijd een nieuw spel uitbrengt. Zo kon ik niet wachten toen ik hoorde van Sun & Moon (al kan geen enkel spel tippen aan Pokémon Silver). Een kleine maand geleden is het spel dan eindelijk uitgekomen en ik mocht van Nintendo het direct uittesten op deze superschattige console!

Voor Pokémon Sun & Moon werden er ook speciale consoles uitgebracht. Deze kwam met Pokémon Moon erop geïnstalleerd. Het is een superschattige console, met de silhouetten van de starters erop gedrukt.

En Pikachu natuurlijk!

Het spel speelt zich af in een nieuwe regio, Alola, een beetje zoals Hawaii. De regio wordt bewoond door zowel oude Pokémon uit vorige generaties, alsook nieuwe creaties. Van sommige Pokémon zijn er speciale Alola versies – nieuwe varianten van een Pokémon doordat ze in de Alola regio wonen. Z-moves, Pokérides, Poké Pelago – allemaal nieuwe, spannende features die het spel geweldig leuk en interessant maken.

Ik moet toegeven dat ik niet direct dol was van het spel. Al die nieuwe features – why mess with something that’s not broken? Maar ik moet mijn woorden 100% terugnemen want dit wordt snel één van mijn favoriete Pokémon spellen! Al snel denk je: hoe heb ik ooit zonder al die leuke features kunnen leven?

De main story van Pokémon Sun & Moon neemt ongeveer 30 uur in beslag – best veel! Daarnaast valt er nog veel te doen na het uitspelen van het spel. Kortom: je haalt veel uren plezier uit dit Pokémon!

Je kan het spel apart kopen voor ongeveer €45 als je al een 2DS/3DS console hebt. Daarnaast is dit pakket met het spel én een limited edition Nintendo 2DS console (ongeveer €100) een super cadeau voor onder de kerstboom! Niet enkel voor je klein broertje – ik, als 24-jarige, was er ook héél blij mee 😉

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. petra says: Reply

    Wow, Noah zou dit geweldig vinden! Goede tip 😉

  2. Ben de hele Pokémom revival een beetje misgelopen eigenlijk. Was vroeger nochtans fan.

Leave a Reply