Kérastase Initialiste Serum review + WIN!

Een tijd geleden mocht ik een primeur uittesten: het Initialiste Haarserum van Kérastase. Het is een innovatief haarproduct met een regenererende complex dat de omgeving van de stamcellen van de haarfollikels beschermt. Zo verbetert het de kwaliteit van het haar aan de bron. Bovendien verzorgt het serum ook de hoofdhuid.

Ik bespaar jullie de rest van de chemische praat, maar het komt er dus op neer dat dit serum je hoofdhuid én haar behandelt. Het resultaat is dan een sterke haardos met een gezonde hoofdhuid!

Ik kreeg dus zo’n flesje om zelf uit te testen. Ik gebruik het toch al enkele weken, vlak na het wassen van mijn haren op handdoekdroog haar. Ik breng het aan op mijn hoofdhuid en masseer het lichtjes in. Het aanbrengen gebeurt trouwens heel gemakkelijk door de handige pipet.

Het serum heeft een licht parfum dat ik zelf heel aangenaam vind. Ik denk dat het veel mensen zal bekoren! Verder voelt hij ook niet vettig aan en zorgt hij ook niet voor vettiger haar – groot pluspunt in mijn boekje, dus.

Het resultaat valt echt wel op. Mijn haren voelen sterker aan en glanzen meer. Mijn hoofdhuid, waar ik soms érg veel last van heb (jeuk, vettig) voelt ook gezonder aan. Bovendien geeft het serum je een fris en schoon gevoel. Yep, ik ben zeker en vast overtuigd!

Trouwens: het flesje bevat 60 ml. Een ruime hoeveelheid, aangezien je letterlijk enkele druppels per keer nodig hebt.

Als je ook zo benieuwd bent geworden, heb ik goed nieuws: ik mag namelijk één lezeres een flesje Initialiste Serum  twv €42 schenken!

Wat moet je doen?

– Laat een comment achter met een geldig emailadres en vertel wat jouw grootste haarirritatie is.
– Voor een extra kans: like de FB pagina van APBL (hier).
– Voor een extra kans, Tweet het volgende: “Je kan nu een Kérastase Initialiste Serum winnen bij @DianaAPBL http://www.aprettybeautifullife.be/?p=8828 (RT=grote liefde)

De wedstrijd loopt één week en is enkel geldig voor Belgische deelnemers.

Veel succes!
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Aysun says: Reply

  Leuk!!

  Mijn grootste haarirritatie is het verliezen van mijn dikke, volle lokken. Ik heb namelijk een dieet gevolgd (dietiste) en heb daarbij 20 kilo verloren! Superblij natuurlijk, maar moest daarvoor toch mijn volle lokken precies opgeven. Ze zijn helemaal niet meer zo stevig als vroeger, en ook redelijk futloos. Spijtig dat gewichtsverlies me op dat vlak wel net onzekerder heeft gemaakt.

  Ik like je al sinds forever, en ik retweet dit ook!

 2. Tessa says: Reply

  Wat een geweldige winactie, ik wil al jaren iets van Kerastase uitproberen en sinds ik wel fan ben van haarverzorging sta ik hier alleen maar om te springen 🙂 Mijn grootste haarirritatie is frizz, als ik mijn haar gewoon zou laten drogen 'eau naturel' is de kans 99% dat ik de volgende ochtend opsta als Diana ross :p Oh en ik ben Tessalikesyou op twitter, zal zo nog even tweeten xx

 3. liese says: Reply

  Grootste haarirritatie: die droge punten die maar niet willen verdwijnen! Ik kijk hier echt naar uit (:

 4. Falke says: Reply

  Lijkt me een fijn product dus ik doe zeker mee 🙂
  Mijn grootste haarirritatie is dat de puntjes allemaal een andere kant opdraaien
  ik kan mijn haar niet zo gelegd krijgen dat alle puntjes naar binnen OF naar buiten OF recht naar onder blijven
  en dat toont zo warrig dan 🙁

 5. jana says: Reply

  ben heel benieuwd naar dit! Mijn grootste haarirritatie is dat het zoooo ontzettend droog is en ik al zolang spaar voor een mooie bos haar, maar iedere keer weer een groot stuk moet late knippen omdat het te droog is 🙁

 6. Bianca says: Reply

  Hier ben ik héél benieuwd naar! Ik gebruik nu al ruime tijd het cristalliste serum en die vind ik zo fijn! Hij is zo goed als op, dus ik zou deze heel graag testen, zou hij net zo fijn zijn?

  Ik heb getweet en ik volgde je al op Bloglovin. Mijn grootste haar irritatie is mijn uitgroei die er altijd zo snel weer is, mijn haar groeit erg snel. En verder ook dat mijn haar 2 dagen na het wassen zo slap valt, terwijl ik een wasbeurt liefst pas om de 3-4 dagen doe.

  Succes iedereen 🙂

 7. Jolien says: Reply

  Lijkt mij een leuk product!
  Mijn grootste haarirritatie is als je net een half uur bezig bent geweest met je haar te brushen, je buiten komt en na 1 windopstoot van al het werk bijna niks meer te zien is!

 8. Inge D.S. says: Reply

  Dit product kende ik nog niet maar je review ziet er veelbelovend uit! Dit zou ik héél graag willen uittesten; ik waag mijn kans :)!
  Mijn grootste haarirritatie is dat het zo fijn en zwak is, ik zou meteen tekenen voor een bos weelderige, sterke lokken…
  Ik heb geliked & getweet 🙂 x

 9. Delphine says: Reply

  Ik doe mee! Mijn grootste irritatie is dat wanneer ik mijn haar een dag in een staart heb gedragen en ik het 's avonds weer los laat hangen, ik het gevoel heb dat mijn haar pijn doet doordat het nu terug naar de andere kant moet vallen.

 10. Anneleen says: Reply

  Hoi mijn favo hamster 🙂
  Ik doe heel graag mee, alles voor mooi en verzorgd haar! Mijn grootste haar irritatie is dat mijn haar de laatste tijd sneller vet wordt, en hoewel het een heerlijk gevoel is als je haren fris gewassen zijn, stel ik haren wassen nogal graag eens uit. Vet haar is dus mijn irritatie du jour.

 11. Ik doe mee! Mijn grootste irritatie is dat mijn haar zo moeilijk in model te brengen (en te houden is).

 12. Ilse says: Reply

  Ik zit met m'n froe froe momenteel in een tussenperiode omdat ik 'm wil laten uitgroeien. Gevolg = te lang voor mooi te laten hangen, te kort voor in een staart of speld te steken. Héél irritant!

  Ik volg je ook op fb!

 13. beautiesatwork says: Reply

  Veel succes iedereen 🙂

Leave a Reply