Kérastase Immersion Nutritive Pré-Shampoo

Een hele tijd geleden ontdekte ik een fantastisch product dat veel levens zal veranderen (en ik overdrijf niet). Vooral dames met droog, weerbarstig, kroezelig haar zullen in de wolken zijn met de Immersion Nutritive Pré-Shampoo van Kérastase.

Het eerste wat ik dacht toen ik dit product in handen had? “Waarom heb ik nu een pre-shampoo nodig?!” Het leek me een beetje te gek voor woorden. Maar nadat ik het had geprobeerd, ben ik overtuigd. Dit spul is beter dan eender welke conditioner op de markt!

Deze pre-shampoo voedt, egaliseert, controleert en herstelt de haarvezels. Klinkt niet erg revolutionair, maar de werking ervan is fantastisch.

Het gebruik is erg simpel: je brengt het product rijkelijk aan op (handdoek)droog haar. Na 10 minuutjes kan je het uitspoelen en het haar nog eens wassen met shampoo. De gebruiksaanwijzing zegt dat je het haar twee keer moet wassen met shampoo, maar ik vind dat één keer (mits je goed spoelt met water) genoeg kan zijn.

De pre-shampoo ruikt verdorie heerlijk. De textuur is ook erg fijn: een dikke, romige balm dat makkelijk door je haar te verdelen is.

Nadat ik de pre-shampoo had gebruikt, waste ik mijn haren gewoon met shampoo. Toen mijn haar droog was, merkte ik een enorm verschil. Mijn haar was ongelofelijk zacht en glansde als een gek! Alsof alle schade van de stijltang, föhn en het verven werd uitgewist en ik gezegend werd met perfect, onbehandeld haar.

Het probleem was wel dat mijn haar té glad werd. Allez, ik heb al erg stijl haar van mezelf, dus dit product erbij was een beetje teveel van het goede. Het is ongeveer hetzelfde als ik een conditioner gebruik: mijn haar wordt hersteld, maar ligt erg plat op mijn hoofd. Conclusie: ik gebruik het product maar één keer per maand (maximum) om de boel eens te herstellen. En mijn god, het werkt zo goed <3

Als je dus droog of weerbarstig haar hebt: kopen! Dit is beter dan eender welke conditioner of masker, ik garandeer het je. Het is wel niet zo goedkoop, maar je merkt dadelijk een verschil en je haar blijft erg lang glad en zacht.

Verkrijgbaar bij de Kérastase kapper voor €38,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  ik ben er super benieuwd naar! ik heb dat ding voor de puntjes en die is echt super

 2. Bianca says: Reply

  Nog nooit van gehoord, maar met zo'n review moet ik het wel eens testen ^^

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad, het is een fantastisch product!

 3. Kim says: Reply

  Dit klinkt als een heerlijk product! Maar gebruik je dan helemaal geen conditioner als je dit gebruikt?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Goh, dit is een pre-shampoo dus technisch gezien kan je ook nog shampoo, conditioner, masker en serum gebruiken. Maar ik denk dat je hiermee wel genoeg hebt, het is echt fantastisch en het voedt je haar enorm goed!

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Ik heb nog nooit een pré-shampoo gebruikt, maar ik lees er de laatste tijd zoveel over dat ik benieuwd geworden ben!

 5. beautiesatwork says: Reply

  je hebt me benieuwd gemaakt!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat is de bedoeling, hihi 🙂

Leave a Reply