Kérastase Bain Clarifiant – dé oplossing voor vet haar

Het nieuwe jaar is pas begonnen, maar ik kan alvast een product toevoegen aan mijn favorieten-lijstje van 2013!

Een paar weken terug had ik ongelofelijk veel last van mijn haren. Mijn hoofdhuid jeukte enorm en mijn haren waren een dag na de wasbeurt al terug vettig. Je kan wel begrijpen dat ik langzaamaan gek aan het worden was!

Gelukkig had de lieve Jelena van L’Oréal dé oplossing voor mij: de Kérastase Bain Clarifiant shampoo. Ik heb vroeger al eens de Bain Exfoliant geprobeerd, en dat was zo’n fijne shampoo. Die behoort trouwens tot dezelfde lijn als de Bain Clarifiant, dus de hoge verwachtingen waren zeker aanwezig.

Ik gebruik deze shampoo nu al zo’n 2 weken, en ik moet zeggen: I absolutely love it! Ik kan hier erg kort over zijn: mijn haren worden pas na zo’n drie dagen een beetje vettig, en mijn hoofdhuid jeukt niet meer. Mijn haren voelen fris, licht en verzorgd aan en mijn humeur is ook verbeterd sinds ik me niet meer kapot krab 😉

Echt – als jij last hebt van vet haar en/of een hoofdhuid dat vervelend aan voelt – haal deze shampoo in huis! Hij is natuurlijk duurder dan de doorsnee shampoo, maar hij lost al je problemen op. Dat zweer ik!

De Bain Clarifiant kost ongeveer €13 en is enkel te koop bij de Kérastase verkooppunten.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Dit is de review die zo van pas komt, ik heb namelijk ook soms last van jeuk, alsof mijn hoofdhuid ineens super droog is ofzo. Ik ga zeker deze checken :).

 2. Liesbeth (Candyandtreats) says: Reply

  Amai, da’s veelbelovend! Die ga ik proberen aanschaffen hoor 🙂

  <3

 3. marijke04 says: Reply

  Deze ga ik onthouden! Thx voor de tip!

 4. beautiesatwork says: Reply

  klinkt goed 🙂

Leave a Reply