Kenzo Flower Tag EDT

Een tijd geleden viel de Flower Tag EDT van Kenzo in mijn brievenbus. Wat was ik hier blij mee! Het is een zalig parfum dat ik een paar jaar geleden ook heb ontvangen. Perfect voor in de lente en zomer vanwege de frisse, bloemige tonen, maar stiekem draag ik hem ook gewoon nu, in de winter.

P1110797

Flower TagΒ is een fris, fruitig en bloemig parfum. De basisnoten bevatten gardenia, jasmijn, praline, musk en vanille. Dat wordt benadrukt door de sprankelende grapefruit en rabarber.

Ik vind dat de bloemige noten erg goed naar boven komen. Tegelijkertijd heeft het ook een iets zwaardere, sensuelere geur. Ik hou van ze allebei dus dit is echt perfect voor me.

P1110801

Het flesje vind ik bovendien ook prachtig. De lange, slanke, iets gebogen ‘tube’ straalt heel veel vrouwelijkheid uit. En de rode kleur trekt meteen de aandacht, dat is zeker.

P1110802

Mocht dit allemaal jou aanspreken, dan zou ik zeker eens gaan snuffelen in de parfumerie. Ik denk dat deze geur veel mensen zullen aanspreken!

Kenzo Flower Tag EDT – €58,10 / 50 ml

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Klinkt heel erg lekker. Ik vind de verpakking in elk geval al heel mooi!

 2. Ooh lucky you, klinkt lekker!

 3. Bianca says: Reply

  Nooit van gehoord eerlijk gezegd, ben nu wel erg benieuwd ^^

 4. Kim says: Reply

  Klinkt goed! Ik vind de gewone ook erg lekker πŸ™‚

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik ruik hem graag πŸ™‚

 6. Ik heb jaren lang de gewone Kenzo flower gedragen. Maar laatst had ik een sample van de parfumerie en toen realiseerde ik me dat ik het geurtje best wel miste. Deze versie ken ik nog niet, maar ga ik zeker een keertje ruiken πŸ™‚

Leave a Reply