Kenzo Flower Tag Eau de Parfum

Al in 2011 bracht Kenzo haar fantastisch Flower by Kenzo uit, een parfum waarbij de poëtische en stedelijke wereld ervan centraal stonden. Nu komt Kenzo uit met een nieuwe eau de parfum: FlowerTag. Ik stel hem vandaag kort aan jullie voor.

Bij FlowerTag staat de klaproos centraal: ze laat zich krachtig gelden op de muren van onze steden en duikt op in mooie dromen, gekleurd in felrode nuances. Het is eigenlijk ook het vervolg van een lange liefdesgeschiedenis tussen Kenzo Parfums en de wereld van de kunst.

Ik heb de Eau de Parfum ontvangen, die de streelzachte sensuele variant is van de Eau de Toilette FlowerTag.
De fles is sowieso een eyecatcher, met haar lichtgebogen vorm en rode kleur. Ik wou het flesje de hele tijd strelen – weird much?

Zoals je al kan raden door de naam heeft dit parfum een sterk bloemige ondertoon. FlowerTag begint met een fruitige cassis, rabarber, mandarijn. De hartnoten van dit geurtje zijn pioenrozen, jasmijn en lelietjes-van-dalen, en verder ruik je ook nog de sensuele basis van thee, vanille en muskus.
Dit allemaal samen zorgt voor een heerlijke frisse geur waar ik dol op ben! Zelfs mijn hond snuffelde de hele tijd aan me nadat ik dit parfum had opgespoten 🙂

Ik raad jullie zeker aan om hem eens te testen in de parfumerie. Volgens mij is dit een geur waar iedereen wel van houdt. Mijn zusje, die van totaal andere geuren houdt, vond deze ook erg lekker ruiken. Zeker testen!

Bekijk ook nog even het prachtige reclamespotje van FlowerTag:

Kenzo Flower Tag 30ml -€ 53,91
Kenzo Flower Tag 50ml- €75,26
Kenzo Flower Tag 100ml – €201,71
Veel liefs,
Diana
De lichtere variant van deze geur, Flower Tag Eau De Toilette, is al te koop sinds 2011.
Kenzo Flower Tag 30ml -€ 37,04
Kenzo Flower Tag 50ml- €55,96
Kenzo Flower Tag 100ml – €75,76
Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. Maya says: Reply

  Mooi flesje 🙂

 2. Stiene says: Reply

  Mooi flesje!
  Ben benieuwd naar de geur 🙂
  x

 3. Oh die ruikt super lekker !

Leave a Reply