Katy Perry Killer Queen

Ik ben een enorme Katy Perry fan. Haar liedjes zijn fantastisch en ze ziet er altijd onberispelijk uit. Het is moeilijk om géén fan van haar te zijn!

Samen met Coty bracht Katy onlangs haar derde geur uit: Killer Queen. Deze volgt Purr en Meow! op, die erg succesvol waren. En volgens mij gaat Killer Queen het minstens even goed doen!

Heel vaak is het het flesje dat de aandacht steelt, maar bij Killer Queen moet doosje zeker niet onderdoen! Kijk eens naar deze beauty:

Het doosje heeft een reliëf en is bezaaid met kleine, gouden kroontjes. Own the Throne! staat er ook op het doosje gedrukt. Dit is alvast één verpakking die een plaatsje krijgt op mijn make up tafel!

De flacon zelf is nóg mooier. Het heeft de vorm van een grote, rode robijn met een prachtig kleurverloop. Ja, je voelt je toch echt een queen met dit flesje in je handen!

 

Het gedeelte boven de dop is erg mooi en gedetailleerd. Je ziet twee katten (Katy’s katten, Kitty Purry en Krusty), haar initialen, een kroontje, een kruis (als teken voor haar christelijk geloof) en een muzieknoot. Dat vind ik echt leuk gedaan want ze legt toch echt iets van haarzelf in het design.

De geur zelf is goddelijk. Het is zeker niet voor iedereen. Killer Queen is een zeer zware en zoete geur – je moet er echt van houden. Ik ben persoonlijk gek van zware geuren in de herfst en winter (D&G The One is mijn absolute favoriet), dus deze geur is me op het lijf geschreven – pun intended.

De topnoten in dit parfum zijn wilde bes, pruim en bergamot. De hartnoten zijn rode fluweelbloem, Arabische jasmijn en ‘rainbow plumeria’. Tot slot heb je kasjmier, patchoelihart en praline in de basisnoten.

Normaal is dit niet direct iets voor mij en heb ik een voorkeur voor frisse, bloemige geuren, maar ik ben gewoon zo dol op deze zoete geur.

Het kleurverloop in dit flesje is trouwens iets waar je naar kunt blijven kijken.

Killer Queen is verkrijgbaar in verschillende formaten, en er is ook een douchegel en body lotion beschikbaar. De prijzen vallen erg goed mee, wat van dit parfum nog een groter hebbeding maakt.

Wat kan ik nog meer zeggen? Ik ben dol op Katy Perry’s Killer Queen! Je zou hem al bijna in huis halen voor de verpakkingen alleen al. En dat kan ook, want je moet geen belachelijk bedrag neertellen om een flacon te kunnen bemachtigen.

Je moét dit parfum gewoon eens ruiken. Het is een verleidelijke, zoete, vrouwelijke geur die perfect is voor de herfst en winter. Het is natuurlijk niet voor iedereen, maar het kan geen kwaad om eens te snuffelen aan Katy Perry’s nieuwste creatie!

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 15 ml – € 17,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 30 ml – € 27.50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 50 ml – € 37,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 100 ml – € 49,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Ik vind dat Killer Queen SUPERhard lijkt op Angel van Thierry Mugler. Niet slecht, natuurlijk, maar ook niet héél origineel.

 2. Jammer genoeg ben ik niet van de zware geuren, vind de verpakking top! Als ik hem ergens zie liggen ga ik er wel zeker eens aan ruiken

 3. petra says: Reply

  Zo mooi!! Benieuwd naar de geur 🙂

 4. Marijke says: Reply

  Mooi flesje! Ben benieuwd naar de geur!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja hé? Zeker eens snuffelen, lijkt me wel iets voor jou!

 5. Ik vind het een geweldig leuk flesje en de campagne is ook superleuk! Ben benieuwd naar de geur.

 6. beautytalkblog says: Reply

  Ik ben benieuwd naar de geur!
  Eefje

 7. redhotjillypeppers says: Reply

  Prachtige flacon! Ik ben best wel benieuwd naar de geur.

 8. beautiesatwork says: Reply

  ik ben ook fan!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Nu ruiken we allebei naar Katy, haha. 🙂

Leave a Reply