Kat Von D favorieten

Mochten jullie het nog niet weten: Kat Von D is vanaf NU verkrijgbaar in de Franse Sephora webshop! Ik heb nét een bestelling geplaatst op de site (een nieuwe Tattoo Liner en de Lock-It Foundation) dus daar lezen jullie binnenkort ongetwijfeld meer over. Vandaag toon ik jullie mijn huidige Kat Von D favorieten die ik een tijdje geleden in Barcelona heb gekocht. Lees snel verder!

Kat Von D Sephora France

Hetgeen dat mij het meeste aantrok tot de producten van Kat Von D? De lange houdbaarheid en de goede dekking. Kat toonde in enkele promofilmpjes hoe haar producten zelfs haar tattoos konden verbergen! En in heel veel reviews die ik heb gelezen, werd er vol lof gesproken over hoe lang de producten bleven zitten. Ik ben zelf een luie make-up lover – ik hou niet van touch-ups of om iets doorheen de dag bij te werken. Dus deze producten leken me perfect voor mij!

Het eerste product dat ik heb gekocht, was de Lock-It Concealer. Ik wilde eerste voor de foundation gaan maar mijn tint was toen uitverkocht. Dus probeerde ik deze concealer uit, waar ik ook al veel goed over heb gelezen.

Kat Von D Sephora France

Ik ging voor de lichtste kleur, Light 16, voor een lichte huid met roze ondertoon. Zelf heb ik eerder een gele/beige ondertoon maar ook die tint (Light 18) hadden ze niet! Nu, dat vormt eigenlijk geen groot probleem, de concealer is een goede match.

Het product is redelijk dik maar smeert gemakkelijk uit. Je hebt maar een héél klein beetje nodig. De dekking is inderdaad subliem – het vervaagt alle vlekjes en kleur oneffenheden in een handomdraai. De concealer blijft ook de hele dag netjes zitten, waar ik ook erg onder de indruk van was! Ik raad hem alleen niet aan voor onder de ogen want hij kan iets te zwaar zijn daarvoor. Ik zag wel net de Lock-It Concealer Creme in de webshop van Sephora, en dat lijkt me een betere optie om donkere kringen en wallen weg te werken.

Kat Von D Sephora France

En dan nu mijn absoluut favoriete eyeliner OOIT: de Tattoo Liner! Ik las hier al heel veel goeds over, en aangezien ik dol ben op eyeliner maar vaak het probleem heb dat deze uitloopt doorheen de dag, was ik enorm benieuwd hier naar. En ja hoor, hij is de €20 helemaal waard. De liner is gitzwart, heeft een scherpe punt en het product blijft de hele dag zitten zonder te smudgen. Ook regen, tranen en zweet overleeft hij zonder problemen. Andere eyeliners lopen snel uit en laten vlekken achter onder mijn ogen, maar dat gebeurt niet met de Tatoo Liner.

Kat Von D Sephora France

De Tattoo Liner is niet goedkoop – je betaalt er maar liefst €19,95 voor. Maar de kwaliteit is super, en hij gaat verrassend lang mee. Ik heb deze liner gekocht in juli toen ik naar Barcelona ging voor het werk, en heb hem sindsdien iedere werkdag gedragen. Hij is nog steeds niet op, en de kwaliteit blijft geweldig! Ik raad deze dus heel sterk aan!

Kat Von D Sephora France

Plan je binnenkort een trip naar Frankrijk? Dan kan je vanaf 28 januari Kat Von D in de Sephora winkels terugvinden. Maar in de webshop kan je NU al bestellen! Zeker dus een kijkje nemen: www.sephora.com/katvond

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. petra says: Reply

    Super dat hij eindelijk wat dichterbij te koop is!! Ik gebruik de tattoo liner ook zoveel, hij is echt top! Ben wel benieuwd naar de foundation en heb ook een nieuwe concealer nodig, dus misschien die concealer creme eens proberen…

    1. DianaAPBL says: Reply

      Helaas is mijne te donker… Iets voor jou misschien?

  2. Wil dit merk DRINGEND proberen! Is goed neiuws dat 't binnenkort bij Sephora Frankrijk te koop is.

Leave a Reply