Kampeer in stijl met Campz!

Als het over kamperen gaat, hebben mensen vaak een beeld van een zeer eenvoudige vakantie, waar alles back to basic is. Ik heb dit zelf ook (geef mij maar een fatsoenlijk bed en een schone badkamer). Maar gelukkig is dit niet waar. Kamperen hoeft niet per se eenvoudig te zijn, er zijn veel artikelen die aan een luxe kampeervakantie kunnen bijdragen. Voor alles wat je nodig hebt om een kampeeruitrusting en outfit compleet te maken, kan je terecht bij Campz.


Kamperen kan op vele verschillende manieren. Je kunt natuurlijk kiezen voor een eenvoudige tent of caravan met een basic inrichting. Als je echter van meer comfort wilt genieten (ik ik ik!), kun je kiezen voor een caravan met meer faciliteiten, zoals een douche, toilet en groter keukenblok. Er zijn ook veel campings die standplaatsen aanbieden met een eigen douche en toilet. Je hoeft dan niet altijd naar het centrale douchegebouw, maar je kunt genieten van je eigen faciliteiten. Daarnaast is het ook mogelijk om op de camping te verblijven in een compleet ingerichte tent. Dan slaap je niet op een luchtbed of dun matras, maar op een goed en fatsoenlijk bed. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er op een camping niet altijd goed uitgerust en verzorgt bij kunt lopen.

Het voordeel van een kampeervakantie, is dat je op de camping makkelijker contacten legt met andere kampeerders. Nieuwe vrienden maken is dan totaal geen probleem. Doordat de standplaatsen dicht bij elkaar liggen en het feit dat je op een camping vaak buiten leeft, kun je makkelijk mensen ontmoeten. Zo kan het gebeuren dat je op een camping snel een vaste groep mensen hebt waarmee je een gezellige vakantie kunt beleven. Met al die nieuwe contacten is het natuurlijk wel belangrijk dat je er goed uit blijft zien. Met de uitgebreide faciliteiten die veel campings kunnen bieden hoeft het echter geen enkel probleem te zijn om er elke dag weer verzorgd uit te zien! Dit roept zeker mijn naam…

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply