Juliette Has A Gun – Romantina

Juliette Has A Gun – ooit al van gehoord? Ik wel, héél veel zelfs. Maar nog nooit had ik de kans om een geurtje van dit unieke merk te besnuffelen, tot nu. Eergisteren kreeg ik het persbericht binnen, en gisteren had ik dit schatje al vast! Met trots stel ik jullie dan ook de heerlijke geur, Romantina, voor.

“Voor deze nieuwe geur wilde ik een zachte wind laten waaien in het leven van Juliette. Romantina is een moderne romance, luchtig als een toevallige ontmoeting in een café in Rome. Het is de eerste bloemengeur die zijn intrede doet in het parfumgamma ‘Juliette has a Gun’. De zachtheid van de geur wordt gewapend met karakter en onthult ook een houtachtige toets van Patchouli. Een Romantina waarin, zoals we dat van haar gewend zijn, Juliette het laatste woord zal hebben.” – Romano Ricci (Founder and perfumer of Juliette Has A Gun)

 

De verpakking van Romantina is gemakkelijk de allermooiste die ik ooit heb gezien. Serieus. Het doosje, de flacon, de kleuren, lettertype, de delicate witte strikjes… Het straalt allemaal romantiek en luxe uit. Echt betoverend mooi!

De flaxon zit in een mooi kartonnen doosje en heeft nog eens een stevige dop. Zo uniek en mooi – ik kan uren zwijmelen over de verpakking van deze parfum.

De geur kan worden beschreven als een muskusachtige compositie, waarop men een teder boeket van witte bloemen heeft gelegd. Op de één of andere manier vind ik het de perfecte beschrijving. Dit parfum – ook de verpakking – straalt romantiek en bloemen uit.
Romantina  bevat noten van onder andere de maagdelijke oranjebloesem die perfect past bij het meiklokje en de jasmijn. De onbevlekte roos werkt dan weer in perfecte harmonie samen met de iris en de osmanthus. Ook patchouli vind je terug in de geur, samen met een subtiele infusie van vanille uit Madagaskar.

Wat kan ik zeggen? Ik ben gek van parfums met bloemengeurtjes. De frisse, zoete geur van dit parfum heeft me dan ook meteen kunnen bekoren. Ook mijn zusje was halsoverkop gek geworden van dit parfum en heeft hem al meteen zelf opgespoten.
Het is zo’n frisse en luchtige geur die echt romantiek uitstraalt. Je waant je meteen in een bloemenveld bij een zonsondergang en met een klein briesje – beter kan ik het niet omschrijven!

Ik ontving nog enkele kleine samples van andere parfums van Juliette Has A Gun. Die waren trouwens ge-wel-dig verpakt! De staaltjes zaten in kleine envelopjes met een prachtige opdruk. Een sticker met de naam van het staaltje hield het dicht. Binnenin vind je dan het staaltje met een kaartje en de beschrijving van de geur. Wat mij betreft mag iedereen een voorbeeld nemen aan deze manier van geurstalen verdelen!

Ook de andere parfums konden mij meteen bekoren. Dit is echt een geweldig parfummerk, en ik vond zowat ALLE geurtjes heerlijk ruiken, ook al zit er een goede variatie in de geuren. Juliette Has A Gun is een merk dat mij echt op het lijf geschreven is!

Romantina 100 ml – €93
Romantina 50 ml – €69

Verkrijgbaar vanaf februari 2012 en te koop via K&Co (016-49.14.45)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

15 Comment

 1. Elisa says: Reply

  Waar heb je deze kunnen bestellen?

 2. petra says: Reply

  Mooie verpakking, ben benieuwd naar de geur!

 3. Deze parfums hebben een hele fijne verpakking, toch helemaal anders dan mama Nina Ricci. En veel specialer vind ik.

 4. Dit ziet er heel bijzonder uit! Ik heb een vriendinnetje dat Juliette heet, dit zal ze vast heel erg leuk vinden! Leuke tip!

 5. Wat een prachtige verpakking!

 6. Nog nooit van gehoord maar de verpakking is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 7. Zoë says: Reply

  Waaw ziet er mooi uit! Jammer dat je niet door het scherm kan ruiken.
  Ik ben echt benieuwd hoe deze 'in het echt' ruikt!

 8. Wat een mooie verpakking!

 9. Lien says: Reply

  Wat een mooie verpakking! 🙂 Alleen daarom zou ik dit parfum dus al kopen. 🙂

 10. Samira says: Reply

  mooie flesjes zeg!

 11. Esmay says: Reply

  Wat een tof product 😀

 12. beautiesatwork says: Reply

  prachtige verpakking 😀

 13. Ik heb stiekem nog nooit van dit merk gehoord., maar wat 'n mooie fles! En inderdaad, een leuke verpakking maakt nét iets enthousiaster.

 14. redhotjillypeppers says: Reply

  Mooi flesje ! Ik ben benieuwd naar de geur, heb enkel nog maar de zwarte fles geroken (lady vengeance denk ik)

Leave a Reply